2777
2789
عنوان

دماغم شده ماجرااااااااا...

654 بازدید | 46 پست

بچه ها من ۱۳ سال میخوام دماغمو عمل کنم از زمانی ک دوتومن بود تا الان ک شده ۳۰ ۴۰ ۵۰تومن 

اون موقع ک مجرد بودم بابام اجازه نمی‌داد الانم ازدواج کردم دوتا بچه دارم شوهرم خیلی گیر نیست پولشم جور حتی نوبتم گرفتم واسه اواخر فروردین ولی میترسم زیر عمل بمیرم بچه هام بی مادر بشن بخاطر ی دماغ

توروخدا راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چیکار کنم از نظر همه خوشگلم ولی عیب دماغم اینه قوز دارم واقعا دماغم عیب داره الکی نمیخوام برم از صبح تا شب تو فکر عملم هزاران نفر میرن همه جاشونو درست میکنن اونوقت من از هر چیزی میترسم ی بار ی سی سی ژل زدم صورتم تا صبحش از ترس سکته کردم گفتم الان ژل راه میره تو پوستم ببخشید طولانی شد ولی تجربه عمل بینی دارید بگید 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم ترس نداره

ولی  دوران نقاهت آدم به غلط کردن میندازه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

عزیزم فقط در صورتی عمل کن که خودت بخوای

نه بخاطر اینکه حرف بقیه روت اثر بذاره

قوز داشتن دماغ عیب نیست مال منم همینه

منتها الان جامعه به سمتی رفته که اکثرا چشم ها به دماغ کوچیک و سربالا عادت کرده

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

🤣🤣🤣😁😁😁😁 ببخشید

خواهش میکنم 

ولی بخدا انقد این بلاگرا میرن پیکرتراشی هزاران کوفت نمیدونم چرا انقد من ترسوم اخه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مگه تا حالا کسی از عمل بینی مرده؟:

خیلی

وسواس فکری داری 

دور از جونت دور از جونت به این فکر کن که بمیری بچه هات خدایی دارن 

منم وسواس فکری دارم ولی با فاجعه انگاری خوب میشه 

به تهش فکر کن اروم میشی

در ضمن برو هیچی نمیشه سالم و خوشگل میایی بیرون

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

خواهشن برو عمل کن خب؟😂💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
عزیزم فقط در صورتی عمل کن که خودت بخوای نه بخاطر اینکه حرف بقیه روت اثر بذاره قوز داشتن دماغ عیب ن ...

اره حرف شما کاملا درسته