2777
2789
عنوان

دماغم شده ماجرااااااااا...

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 46 پست
خیلی

اگه جایی معتبر بری هزاران نفر پیشش رفته باشن هیچشون نشد دیگه قرار چه اتفاقی بیفته

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همسایمون ک یه دختر ۲۰ ساله بود

وای چه سالی ?????جدیدا?

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من رفتم ترس نداره ولی  دوران نقاهت آدم به غلط کردن میندازه

این دکتر بدون تامپون عمل میکنه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یادت باشه عمر دست خداست..

فقط با شرایط متفاوت میمیرن

تو الان زیرعمل نمردی

شاید شبش ایست قلبی کردی مردی ..

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
این دکتر بدون تامپون عمل میکنه 

خوبه 

واسه من تامپون عذاب الیم بود

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

اولین باره می‌شنوم عمل بینی نه به قلب ربطی داره نه مغز.  علت مرگ چی میتونه باشه؟

لخته خون وارد مغز میشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
تو این سایت یه بار دیدم یکی گفت اینطور شده. یکی از فامیلامونم چند وقت پیش یه نفرو میگفت، فکر کنم هم ...

منم تو اطرافیان زیاد شنیدن ولی همسایه خودمون ۵۰سالشه رفت عمل کرد روز سوم رفت مسافرت نمیدونم چرا من انقد ترسوم

خوبه  واسه من تامپون عذاب الیم بود

اره تامپون سخته ولی این دکتر با مریضاش صحبت کردم اوگی بودن همه بعد عمل 

یادت باشه عمر دست خداست.. فقط با شرایط متفاوت میمیرن تو الان زیرعمل نمردی شاید شبش ایست قلبی کردی ...

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐