2777
2789
عنوان

مرد متاهلی که بدجور اذیتم میکنه 😭

664 بازدید | 39 پست

وااای دارم دق میکنم بچه ها یه اقایی تو ساختمونه خیلی به من توجه میکرد  ماشینم خراب میشد میومد دورش منم فورا زنگ میزدم داداشم ک بیا فلانی اومده زشته تنها باشم همیشه ازش فرار میکردم .  اونروز تو راهرو گفت لطفا یه فرصت اشنایی بده منم به شدت تند حرف زدم و با صدای بلند ک بقیه ساختمونم بشنوه گفتم شما زن و بچه داری از خانومت خجالت نمیکشی از دخترت خجالت بکش یبار دیگه مزاحم شی شکایتت میکنم گفتم تا نگهبونی ساختمون هم بشنوه و تقریبا خیلیا شنیدن    حالا الان بعد چند هفته زنشو گذاشته خونه باباش به منم میگه سر تو بوده باید باهام اشنا شی.  اخه اگه سر من بوده همون روز میزاشت این میخاد ابروی منو ببره   میگه زنمو طلاق میدم  بچه ها من خودم خیانت دیدم دارم دق میکنم نمیخام باعث از هم پاشوندن زندگشون شم چندشم میشه ازش حالم بهم میخوره شدیدا . اخه مگه من حرف بدی زدم گفتم خجالت بکش تو زن و بچع داری ؟؟ منظورم این بود هوای اونارو داشته باش  چیکار کنم به کی بگم  با خانومش حرف بزنم به نگهبانی بگم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 

مرد*تیکه هول 

بزن تو دهنش ، صداش کل ساختمون بپیچه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

عزیزم یکی بخوابون تو گوشش و زنگ بزن ۱۱۰  ببین ب چ عن خردنی بیفته    خودتو  برای یه ادم خیانت کار خراب نکن گلم    خودت میبینی اون برا یکی مقل شما از زن و بچش میگذره ببین برا یکی بهتر از تو ام از تو میگذره    به زنش زنگ نزن    دلیلی نداره   ولی خودت  یه درس عبرت درست ب این نامرد بده