2777
2789
عنوان

مرد متاهلی که بدجور اذیتم میکنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای سه بار به نی نی یار گفتم هیچ کاری نکردم جز این که دوتا از پست هاشو پاک کردن!

اینا رو خدا فقط باید کمکشون کنه حالشون بده و به شدت بیکارن😂💔

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
درخواست دوستی یعنی کاربر آقا؟؟

انشالله خوب می‌شید برادر 😐😑🤌🏻

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بعضیا بیمارن این اقا هم از اون دسته ادمای غیر نرمال و بیماره بنظرم نیازی نیست مخفی کنید

بهتره خانواده هم اطلاع داشته باشن چون این ادم ممکنه بعد که ببینه به هدفش نمیرسه واسه ابروی رفتش داستانو جور دیگه تعریف کنه جوری که گویا شما زیر پاش نشسته بودید من بودم از اینکه بقیه بفهمن نگران نمیشدم و سعی میکردم توی ساختمون فرد مسنی اگر هست یا مدیریت یا نگهبانی خلاصه چند نفرو در جریان بزارم تا هوشیار و حامیم باشن