2777
2789

منننن قرارهه واسه عید ی متن بنویسم ی اجراش کنیم به صورت تئاتر( بازیگرممممم) و میخوام کمدی بودنش از جنس خاطرات واقعی مردم باشه ، اگه سوژه خنده داری از خاطراتتون یادتونه حتما بگید 🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب موضوعش چیه

باید تیکه تیکه از سوژه هایی که به دست میاریم تیممون موضوع به دست بیاره

فعلا که در نظر داریم همه چی درمورد ی خانواده باشه ، حالا ببینیم انشاالله خدا چی میخواد🥲

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

همسایه مون دندون مصنوعیش روشبا مینداخته تو لیوان نوه اش یه شب آب لیوان خورده بود بعد می‌گفت تکون داد ...

یا حضرت زهرا این چی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید تیکه تیکه از سوژه هایی که به دست میاریم تیممون موضوع به دست بیاره فعلا که در نظر داریم همه ...

من یک خاطره یادم اومد 

عید ۹۷ بود خونه پدر بزرگ پدرم جمع شده بودیم 

مادربزرگ پدرم یک کاسه نقل مغز دار گذاشته بودن که بچه ها بخورن 

عمو من کنار مادربزرگشون نشسته بودن 

بعد به عموم میگن بهت بادام و فندق میدم بخور من دندونم نمیگیره بجوم

عمو منم مشغول صحبت بودن با بقیه هی بادام و فندق رو میگرفتن میخوردن 

بعد به خودشون میان از مادربزرگشون میپرسن اینا از کجا میاد 

مادربزرگشون میگن من نقلا رو میخورم مغزاشو در میارم میدم به تو بخوری 

من یک خاطره یادم اومد  عید ۹۷ بود خونه پدر بزرگ پدرم جمع شده بودیم  مادربزرگ پدرم یک کاس ...

یا خدا🤣

میگم از این بچه های فامیلم موضوعش خوبه هااا

ی کاری بکنن سر به سر بذارن🤣