2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ میل دکتر نرفتم  دکتر سونو گفت هیچ کاری نمیشه کرد البته گفت کوچیکه اهمیتی نداره منم نرفتم نم ...

به منم همینو گفتن با همین ابعاد ۹میلی متر میشه بپرسم چندسالتونه؟وزن و قدتون چقدره؟؟به من گفت وزنتو کم کن

به منم همینو گفتن با همین ابعاد ۹میلی متر میشه بپرسم چندسالتونه؟وزن و قدتون چقدره؟؟به من گفت وزنتو ک ...

وزنم زیاد نیست تقریبا ۷۰قدم ۱۶۸ بالای ۳۰

شما قد و وزنت چنده چند سالتونه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
وزنم زیاد نیست تقریبا ۷۰قدم ۱۶۸ بالای ۳۰ شما قد و وزنت چنده چند سالتونه

من ۳۲

وزنم ۶۸

قدم ۱۶۵

چی بگم دکتر به منم گفت ممکنه ارثی هم باشه و اینکه وزنتم یکم کم کن چاق نمیستم ولی پرم بعدم گفت خطرناک نیست حتی داروعم نمی‌دن برا این

وزنم زیاد نیست تقریبا ۷۰قدم ۱۶۸ بالای ۳۰ شما قد و وزنت چنده چند سالتونه

پریودام خیلی ناز منظومه ولی مشکل دیگه ای ندارم دردناک نیست یا خونریزی زیاد فقط نام منظم ممکنه سه ماه پریود نشم 

پریودام خیلی ناز منظومه ولی مشکل دیگه ای ندارم دردناک نیست یا خونریزی زیاد فقط نام منظم ممکنه سه ماه ...

برا من پری هر دفعه فاصله هاش کمتر میشه 

درد ندارم وزنت که خوبه

یکی از دوستام میگفت برا واکسن کرو.نا هستش اکثر اونایی که زدن میوم فیبروم گرفتن

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...