2777
2789

سلام بچه ها داستان از اونجایی شروع شد که یه هفته پی تولد دادش یکی یدونه ام بود من دو روز قبلش بهش گفتم یکم پول به کارتم بزن اونم گفت چشم شماره کارت بفرست بعدش بهش گفتم تولد داداشمه میخوام برم کادو بخرم گفت نه حق نداری بری 

نامزدم یکم حساسه زیاد بیرون نمیرم یا اکثر با خودش و مامانم میرم حالا منم هرچی تو دلم بود گفتم آخه ناراحت بودم 

بعدش دو سه بار زنگ رد واسه منت کشی حساب نکردم یعنی یه بار خواب بودم جواب داد گفت ببخشید بخواب مزاحم نمیشم حالا میگه چرا تو بعدش زنگ نزدی منم گفتم آخه دلخور بودم میتونی مثل آدم از دلم در بیاری

ادامه شو میگم بیاین

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم اومده میگه من دیگه نمیتونم تحمل کنم تو پول پرسی میخوام طلاق بگیرم تو دیگه با من راه نمیای میخوای سر تا پا پول بریزم ولی بخدا من اینجوری نیستم الان یه سال و نیمه عقدم با همه چی کنار اومدم خودش سرباز کنار اومدم ماشین نداره ما حتی باهم بیرون نمیریم کنار اومدم تو گوشیم هیچی نصب نمیکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری میگنه

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

این بحث ها توی عقد زیاد پیش میاد واسه چی گفته طلاق حالا

چند بار از این بحثها پیش اومده و گفته طلاق ولی به مامانم میگفته من یه روز بدون اون نمیتونم بمون فقط گفتم یکم بترسه من جونم به جونش بسته است.

بجز حساسیتش تو بیرون رفتنت بقیش عادی بود تا اینجا

نزاشت برم بیرون کادو بخرم منم گفتم تو از خانواده من خوشت نمیاد اینجوری میکنی منم رو حرص بودم واگرنه اون مامان و داداشمو خیلی دوست داره

اینم بگم من از قبل سه سال باهاش دوست بودم ما خیلی همو دوست داریم ولی الان اومده میگه میخوام همه چیز تموم شهتاریخ انتقضای عشق ما فقط دو سال بود من دیگه از همه جنس مخالف بدم میاد  فردا میرم درخواست طلاق میدم

ی بار سفت و سخت بگو باشه با خانوادم مطرح میکنم و جدی با خانواده ها مطرح کن تادیگ زرت زرت نگه طلاق

این میخاد گربه رو دم حجله بکشه قبول نکن دختر

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
مهریه ات کمه که فوری حرف از طلاق میزنه؟

۱۰۰ تا سکه 

این ادم از الان میخواد چپ و راست حرف طلاق بزنه

تا الان دوسه باری زده ولی به مامانم می‌گفته من یه روز بدون اون نمیتونم بمونم فقط میترسونمش

ی بار سفت و سخت بگو باشه با خانوادم مطرح میکنم و جدی با خانواده ها مطرح کن تادیگ زرت زرت نگه طلاق ا ...

اره میدونم فقط میدونی چیه بابام اولش مخالف بود فقط یه روز گفت نه ولی بخاطر من که میخواستم قبول کرد نمیتونم آبروی اونارو ببرم 

رو نمیشه بگم