2777
2789
عنوان

عروسی که 4 سال منتظرش بودم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 93 پست
اره نمیدونم چرا 

صبر کن عزیزم و مطمئن باش ادم بهتری نصیبت میشه بعد اون موقع میگی چقدر من خودمو دست کم گرفته بودم ،هر اتفاقی توی زندگیت بیفته خیریتی داره این هم برای تو یه درس بود که یاد بگیری برای هرکسی به میزان سطح فکر و شعورش کنار بیای، من خودم اصلا ادم پرتوقعی نبودم و نیستم و برای عروسی خیلی با شوهرم کنار اومدم ولی اونم ادم نمک نشناسی نبود اول که اصلا اجازه دخالت به هیچکس نمیداد میگفت هرچیزی خودت انتخاب کنی حتی بعدا به گوشم رسید با خانوادش چند بار بحثشون شدا که به هیچکس برای هیچ چیزی نگفتین و خودتون تصمیم گرفتین ولی اون زمان نه به من گفت نه اجازه داد کسی نظر بده اگرم به تصمیمی با هم میگرفتیم میگفت تصمیم ما اینه منم خیلی خیلی توی همه چیز عروسیم باهاش راه اومدم چون ارزششو داشت.

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت شده پراز سوژه های تکراری 

یهو به مرغ گیر میدند

یهو با خیانت گیر میدند

یهو ۴و۵سال از زندگی رو عروسی رو کنسل میکنن 

یهو۳۶ملیون خرج لباس عید میکنن

اه 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عزيزم نامزدي براي شناخته ديگه  من مهريه رو كاري ندارم ولي تا اين حد دور برداشتن بعدا تو زنذگي ...

دقیقا.ماها نامزد کردیم شوهرامون فرشته بودن بعد نامزدی چقدر تغییر کردن وای بحال کسایی که همون دوران نامزدی خوب نیستند 

بعد میگه پدرت 200تای مامانم که دست زد قبول نکرد میگم خوب از 500 تا اومد 300 

وا چه زشته رفتار دو طرف 

مگه اومدن خرید واسه تخفیف چونه می‌زنین

شما و آقا پسر باید از قبل با خانواده ها صحبت می‌کردید به نظر مشترک می‌رسید و توی مراسم فقط مطرح می‌شد و تمام 

تازه قشنگش اینه که مثلا خانواده داماد یک هدیه کوچیک هم خودشون به مهریه اضافه کنن نه اینکه چونه بزنن کمش کنن و خانواده عروس چونه بزنن زیادش کنن

خیلی زشته این چیزها

اشکال از شما و آقا پسر هست که بلد نیستید و حتی بزرگتر هاتون بلد نیستن 

فکر کنین تازه عروس برام که جز انگشتر هیچی نیورد 

زنگ زده میگه میام دنبالت بریم دور بزنیم خرید کنیم بعد بریم شام گفتم باشه بیا بعد دوساعت دیدم خبری ازش نیست منم حاضر و اماده نشستم زنگ زدم میگم کجا منژوندی میگه خواهرم اودمده با بچه اش اینجان نشد بیام گوشیمو خاموش کردم 

با هزارتا خواهش که من مهریمو میبخشم دوتا نوشته دادم بهش اومد با پدرم دوبتره صحبت کرد  بدون خوا ...

سه سال دوست بودید مگه صیغه بودید که این سه ماه رو صیغه کردید ؟؟؟ 

چه نا آگاهی ها میبینه آدم 

زشته بابا چه با افتخار هم میگی 

من این صیغه رو اصلا نمی‌فهمم اونم واسه شما که ارتباط و دوست پسر واستون تعریف شده و عادی هست 

دخالت های خانواده من خیلی با پدرم حرف زدم میگفت کاریت نباشه

شما درست نظر پدرت رو با آقا پسر قبل از بله برون و صحبت مهریه مطرح میکردی و مسایل رو خودت حل میکردی 

ایشون هم با خانواده خودش 

نه تو مهمونی و انگاری وسط بازار 

من پونزده سال پیش ازدواج کردم این مزحکه که شما گفتی رو هرگز تحمل نمی‌کردم نسل جدید ایران انگاری عقب گرد کرده !!!

فکر کنین تازه عروس برام که جز انگشتر هیچی نیورد  زنگ زده میگه میام دنبالت بریم دور بزنیم خرید ...

تموم کردن با این آدم دیگه ناراحتی داره ؟

شناختی به درد نمی‌خورد و تمام حالا سه سال یا سه ماه 

شما چشمت رو به شناخت باز میکردی همون سه ماه اول شناخته بودی به سه سال دوستی نمی‌رسید که الان بگی سه سال عمرم رفت