2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ در بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 122 پست
دکتر چی گفت بهت؟

دکتر گفت بنظرم خارج رحمی نبوده فقط یه لقاح ضعیف بوده که خودش از بین رفته ...گفت اگه خودت خیلی حساسی یه هفته بعد دوباره از بتا بده بیار ببینم یه داروی تقویتی برای خودم نوشت اسمش فمی بست بود یکی ام برای همسرم به اسم افرتیل

خودم فقط تعجب کردم که چرا خونریزیم عادیه اخه مگه نباید از حالت عادی یکم بیشتر باشه و توده و لخته های لقاح خارج بشه؟

به توکل نام اعظمت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت بنظرم خارج رحمی نبوده فقط یه لقاح ضعیف بوده که خودش از بین رفته ...گفت اگه خودت خیلی حساسی ...

ببین توده بزرگ که نه یکم خونه لخته توده چرا بیاد اخه

مال من اندازه دو بند انگشت بود تقریبا

ببین توده بزرگ که نه یکم خونه لخته توده چرا بیاد اخه مال من اندازه دو بند انگشت بود تقریبا

همون لخته هم فعلا چیزی نبوده البته خیلی دیگه مم نیست

به توکل نام اعظمت💚
ببین توده بزرگ که نه یکم خونه لخته توده چرا بیاد اخه مال من اندازه دو بند انگشت بود تقریبا

البته برای منم الان همون اندازه یه بند یا دوبند انگشت لخته خارج شد نمیدونم دیگه همون بوده یا برای پریودیه اخه تو حالت عادی ام لخته دارم موقع پریودی

به توکل نام اعظمت💚
البته برای منم الان همون اندازه یه بند یا دوبند انگشت لخته خارج شد نمیدونم دیگه همون بوده یا برای پر ...

ولکن سخت نگیر استراحت کن مردم بچه ۶ ماهه سقط میکنن خواهره زن داداشم بچه ۹ ماهه سقط کرد باز تو نهایت یه لقاح نا موفق تجربه کردی برو خداتو شکر کن خودتو تقویت کن ماه بعد بیا خبر بارداریتو بهم بده

دکتر گفت بنظرم خارج رحمی نبوده فقط یه لقاح ضعیف بوده که خودش از بین رفته ...گفت اگه خودت خیلی حساسی ...

منم این ماه مث شما شدم بهش میگن بارداری شیمیایی،😔😔

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
ولکن سخت نگیر استراحت کن مردم بچه ۶ ماهه سقط میکنن خواهره زن داداشم بچه ۹ ماهه سقط کرد باز تو نهایت ...

اره عزیزم باید امیدوار بود دیگه چاره ای نیست

فقط اینکه دکتر بهم گفت یکی دوماه جلوگیری کن بعد اقدام کن من شنیدم بعد از بارداری شیمیایی شانس بارداری زیاد میشه الان نمیدونم اقدام کنم یانه

به توکل نام اعظمت💚
علائمتون چی بود؟بچه دارین ؟یا قبلا باردار شدین؟

نه ندارم اقدام بودم 

یه هفته عقب میندازی بعد بیبی هات هاله دار مبشن بتات پایینه بالا نمیره

بعدشش پریود میشی یکم از همیشه بیشتر درد داری ولی میزان خونریری همینه

علتش هم اکثرا تخمک یا اسپرم ضعیف هست

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
اره عزیزم باید امیدوار بود دیگه چاره ای نیست فقط اینکه دکتر بهم گفت یکی دوماه جلوگیری کن بعد اقدام ...

پاک شدی اقدام کن ولی تصمیم گرفتم گرمی جات و ژل رویال بگیرم بخوذم هم خودم هم همسر

ولکن دکترو برو تو اقدام🤣🤣بتای من ۱۰۰۰ 

راست میگی عزیزم 😍😍😍خداروشکر خیلی برات خوشحالم عزیزم انشالا که سالم باشه فقط خوب استراحت کن

به توکل نام اعظمت💚