2777
2789

اگر یه نفر خواب ببینه که داره میره یه حرمی ولی تو راهش کلی یخ و اینا هست ولی نور حرم امامو میبینه از دور

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

اون‌روز یه کار خیری انجام داده که نتیجش شده اون خواب

مطمئنید

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره .خواب زیارت رو همیشه به خوب تعبیر کن.اما سردی توی راه میتونه نشانه ی‌سختی هایی‌ که توی راه میکشه

آخه قبلش نیت کرده بودم اگه به هدفم میرسم خواب ببینم

یا تو رو طلبیده یا میگه یخ های زندگیت (سختی هات)رو جوری برات آب میکنم که کیف کنی

اخه قبلش ختم حضرت زهرا رو انجام دادم به یه نیتی

دیدن راه پر از یخ و سرما در مسیر زیارت، معمولاً نشانه‌ی سختی‌ها، تأخیرها یا موانع دنیوی و درونی در رسیدن به هدف یا حاجت است؛ یعنی بین تو و مقصدی روحانی یا آرزویی پاک، مشکلاتی وجود دارد که راه را سرد و سخت کرده‌اند.

اما اینکه نور حرم امام را از دور می‌بیند، تعبیرش بسیار زیباست ✨

این یعنی هدایت، امید، و وعده‌ی وصال هنوز زنده است. حتی اگر مسیرت سخت باشد، نورِ آن امام راه را نشان می‌دهد و در نهایت به مقصود خواهی رسید.

در واقع این خواب می‌گوید:

> «راه دشوار است، اما نورِ امام تو را می‌خواند. هنوز دعوت شده‌ای، هنوز امید هست.»

اگر بخواهم خلاصه بگویم:

یخ = سردی، تأخیر، موانع یا بی‌انگیزگی در مسیر ایمان یا حاجت

نور حرم = نشانه‌ی اجابت، هدایت، و رسیدن بعد از صبر

دیدن از دور = هنوز زمان وصال نرسیده، ولی وعده‌ی آن نزدیک است 🌷

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

دیدن راه پر از یخ و سرما در مسیر زیارت، معمولاً نشانه‌ی سختی‌ها، تأخیرها یا موانع دنیوی و درونی در ر ...

تعبیر خوابای هوش مصنوعی شدید درسته

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

دیدن راه پر از یخ و سرما در مسیر زیارت، معمولاً نشانه‌ی سختی‌ها، تأخیرها یا موانع دنیوی و درونی در ر ...

وایی مرسیی دختررر

تعبیر خوابای هوش مصنوعی شدید درسته

خیر ببینی امام حسین دستت رو بگیرن انشاالله

خوب پس نشونه اینه که میرسی اما یه سری سختی‌ها‌رو باید تحمل کنی

مرسیی

وایی مرسیی دختررر

فدات ان شاء الله بزودی ب حاجتت برسی