2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ در بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 122 پست
نه هیچ کاری نکردم گفتم بعد یه سال از عمل بینیم بگذره میرم دکتر واریکوسل نداشت فقط غلظت اسپرمش بالا ب ...

باید ببینین مشکل اسپرمشون چیه ممکنه تحرکش مشکل داشته باشه یا شکلش نرمال نباشه یا تعدادش کم باشه هرکدوم درمان خودشو داره تو ازمایش اسپرم مشخص میشه

به توکل نام اعظمت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینین مشکل اسپرمشون چیه ممکنه تحرکش مشکل داشته باشه یا شکلش نرمال نباشه یا تعدادش کم باشه هرکد ...

یکم سرم شلوغ بود هی امروز فردا کردم برم دکتر راستش منم خیلی استرسی هستم 🤣🤣دوماهه یه گربه کوچولو اوردم خونه اونقدر باهاش بازی کردم کل استرسم رفت همش'میگم این بارداری هم کار این پیشی بودا🤣 حالا ببینم میمونه یانه توکل به خدا

سلام دوستان 

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن 

ممنون میشم اگر این شرایط رو دارید به سوالات پاسخ بدید، زوجی که هر دو پاسخ داده باشند وارد قرعه کشی چندین جایزه 500 هزارتومانی میشن🦋🌹 

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu

یکم سرم شلوغ بود هی امروز فردا کردم برم دکتر راستش منم خیلی استرسی هستم 🤣🤣دوماهه یه گربه کوچولو او ...

افرین همه چی زیر سر استرسه حالا انشالا که سالم باشه

شما بعد اینکه به خونریزی افتادین معمولی بود یا توده ازتون خارج شد؟؟

به توکل نام اعظمت💚
افرین همه چی زیر سر استرسه حالا انشالا که سالم باشه شما بعد اینکه به خونریزی افتادین معمولی بود یا ...

والا من یه توده کوچیک هم دفع شد نمیدونم چی بود ولی حس بدی داشتم کلی گریه کردم و تا یک ماه همچنان تستم مثبت بود هی کمرنگ تر شد تا تموم شد نه دکتر رفتم نه سونو گفتم وقتی رفتم و گفتن چیزی دیده نمیشه بعد خونریزی برم چی بگم

والا من یه توده کوچیک هم دفع شد نمیدونم چی بود ولی حس بدی داشتم کلی گریه کردم و تا یک ماه همچنان تست ...

برای من تا الان مثل پریودی معمولیه 

با خودم میگم نکنه اصلا از اول باردار نبودم🤕🤕🤕

امروز رفتم ازمایش بتام شده بود۷ دیروز ۲۱۴بود البته یه ازمایشگاه دیگه رفتم

به توکل نام اعظمت💚
برای من تا الان مثل پریودی معمولیه  با خودم میگم نکنه اصلا از اول باردار نبودم🤕🤕🤕 امروز رف ...

ببین تخمک و اسپرم میرن همو ملاقات میکنن لقاح نمیشه 

همون لحظه هورمون وارد خون میشه تستا مثبت میشه ولی اونا از هم خدا حافظی میکنن و لقاح بی لقاح چه خوبه که یه امیدی واست بوده که میتونی باز باردار بشی خب برو یه دکتر خوب

ببین تخمک و اسپرم میرن همو ملاقات میکنن لقاح نمیشه  همون لحظه هورمون وارد خون میشه تستا مثبت م ...

چی بگم والا ☹️الان دم عیده هرجای خوبو میشناختم زنگ زدم همه نوبتا تا عید پر بود این دکترم بد نیست خوبه هنوز که تو مطبش نشستم فعلا نوبتم نشده

به توکل نام اعظمت💚
به همسرت دارو داده؟ 

نه همسرم پیش متخصص اورولوژ رفته بود اونجا گفتن واریکوسل داره باید عمل شه ...بعد عید میریم برای عمل 

دکترش قرص اسپریژن تجویز کرده بود الان یه هفتست میخوره تاثیرش سه ماه بعد معلوم میشه

به توکل نام اعظمت💚