2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ در بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 122 پست
ببینم مصلحت خدا چیه 🥺🙏 خارج رحمی که نیست مطمئن باش چون دردش خیلی وحشتناکه همون بارداری شیمیاییه چو ...

توکل بر خدا میکنم هرچی خودش بخواد🥲

به توکل نام اعظمت💚
توکل بر خدا میکنم هرچی خودش بخواد🥲

اره عزیزم حالا من هنوز ۲ ماه نشده عمل بینی انجام دادم کلی ورم دارم هنوز یه هو تستم بعد ۴ سال مثبت شد ولی دکترا میگن همینکه بارداری شیمیایی هم میشین خیلی بهتر از اینه که اصلا باردار نشین حداقل یه چراغ سبز هست که توانایی دارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم حالا من هنوز ۲ ماه نشده عمل بینی انجام دادم کلی ورم دارم هنوز یه هو تستم بعد ۴ سال مثبت شد ...

اره عزیزم منم بااینکه ناراحتم ولی باز میگم خدا کنه یه بارداری این وسط بوده باشه حتی اگه خارج رحمی یا شیمیایی باشه اینجوری دلم روشنه که یکبار طبیعی باردار شدم و میتونم دوباره بشم ...الان بیشترین ترسم اینه که نکنه کلا بارداری درکار نبوده باشه اخه تو یه سری شرایط مثل فیبروم و ... ممکنه بتا بالابره و با بارداری اشتباه گرفته شه

به توکل نام اعظمت💚
اره عزیزم حالا من هنوز ۲ ماه نشده عمل بینی انجام دادم کلی ورم دارم هنوز یه هو تستم بعد ۴ سال مثبت شد ...

یه سوال عزیزم شما اون باری که بارداری شیمیایی داشتین ضخامت رحمتون چقدر بود؟بیشتر شده بود یا نرمال ؟

به توکل نام اعظمت💚
دقیق یادم نمیاد ولی نرمال نبود

برای من نرمال بود همین احتمال خارج رحمی رو بالا میبره

راستی عزیزم سعی کن تو این مدت زیاد گوشی استفاده نکنی خصوصا وقتی اینترنتش روشنه چون امواج ضرر داره بعضی وقتا جلوی تشکیل قلب و میگیره و اسیب های دیگه

به توکل نام اعظمت💚
اره عزیزم منم بااینکه ناراحتم ولی باز میگم خدا کنه یه بارداری این وسط بوده باشه حتی اگه خارج رحمی یا ...

نه تو بارداری شیمیایی تجربه کردی چون از وقتت گذشته

ولی تستهای من اینبار خیلی پر رنگ و واضح شدن حالا نمیدونم میخواد چی بشه 😢سر درد دارم ضعف شدید سینه هام بزرگ شدن ولی دفعه قبل اصلا هیچ علائمی نداشتم

برای من نرمال بود همین احتمال خارج رحمی رو بالا میبره راستی عزیزم سعی کن تو این مدت زیاد گوشی استفا ...

من کار و زندگیم با گوشیه خودمم میدونم ولی کلی مشتری دارم کارم واگذاری وام ازدواجه نمیدونم چیکار کنم

نه تو بارداری شیمیایی تجربه کردی چون از وقتت گذشته ولی تستهای من اینبار خیلی پر رنگ و واضح شدن حالا ...

چی بگم‌والا امروز لکه بینیم شدیدتر شده غروب میرم دکتر

انشالا اینبار سالمه عزیزم دلت روشن باشه😍

به توکل نام اعظمت💚
من کار و زندگیم با گوشیه خودمم میدونم ولی کلی مشتری دارم کارم واگذاری وام ازدواجه نمیدونم چیکار کنم

باز تونستی کمتر استفاده کن شبا بذار رو حالت پرواز و تو یه اتاق دیگه بذار همسرتم نذار پیش زیاد با گوشی ور بره بالاخره برای اینکه حس خوب مادرشدن و بچشی باید یه سختی هایی رو تحمل کنی🥺

به توکل نام اعظمت💚
باز تونستی کمتر استفاده کن شبا بذار رو حالت پرواز و تو یه اتاق دیگه بذار همسرتم نذار پیش زیاد با گوش ...

من دخترم ۱۴ سالشه زود ازدواج کرده بودم ولی بعد سالها دیگه بچه دار نشدم نگران نباش

راستی پریود شدی؟ 

من دخترم ۱۴ سالشه زود ازدواج کرده بودم ولی بعد سالها دیگه بچه دار نشدم نگران نباش راستی پریود شدی؟& ...

خدا حفظش کنه عزیزم همینکه بچه داری خیلی خوبه

نه هنوز نشدم فقط لکه بینی دارم و درد یه طرفه شکم 

به توکل نام اعظمت💚
چی بگم‌والا امروز لکه بینیم شدیدتر شده غروب میرم دکتر انشالا اینبار سالمه عزیزم دلت روشن باشه😍

تازه دیدم پیامتو به نظرم دکتر نرو بشین استراحت کن چون هیچی نبوده خودتو اذیت نکن اکثر خانما بعد بارداری شیمیایی بار دار شدن 

تازه دیدم پیامتو به نظرم دکتر نرو بشین استراحت کن چون هیچی نبوده خودتو اذیت نکن اکثر خانما بعد باردا ...

اخه میترسم خارج رحمی باشه و اسیب بزنه به لوله فالوپم 

بعد میخوام مطمئن شم که حتما باردار بودم من میترسم یه چیز دیگه غیر بارداری بوده باشه اصلا

به توکل نام اعظمت💚