سلام دوستان من الان ۵روزه که از موعد پریودم گذشته .دیروز و امروز بی بی چک زدم سه بار هر سه بارم بعد یک دقیقه یه هاله صورتی کمرنگ افتاد . کمردرد و بیشتر علائم پریودی رو هم دارم شکمم تیر میکشه و دوهفته ست بشدت احساس خستگی میکنم.البته بگم من شوهرم اسپرمش به شد کم و ضعیفه .امکانش هست باردار باشم؟عکس بی بی چکم میذارم
اره عزیزم حالا من هنوز ۲ ماه نشده عمل بینی انجام دادم کلی ورم دارم هنوز یه هو تستم بعد ۴ سال مثبت شد ولی دکترا میگن همینکه بارداری شیمیایی هم میشین خیلی بهتر از اینه که اصلا باردار نشین حداقل یه چراغ سبز هست که توانایی دارین
اره عزیزم حالا من هنوز ۲ ماه نشده عمل بینی انجام دادم کلی ورم دارم هنوز یه هو تستم بعد ۴ سال مثبت شد ...
اره عزیزم منم بااینکه ناراحتم ولی باز میگم خدا کنه یه بارداری این وسط بوده باشه حتی اگه خارج رحمی یا شیمیایی باشه اینجوری دلم روشنه که یکبار طبیعی باردار شدم و میتونم دوباره بشم ...الان بیشترین ترسم اینه که نکنه کلا بارداری درکار نبوده باشه اخه تو یه سری شرایط مثل فیبروم و ... ممکنه بتا بالابره و با بارداری اشتباه گرفته شه
من کار و زندگیم با گوشیه خودمم میدونم ولی کلی مشتری دارم کارم واگذاری وام ازدواجه نمیدونم چیکار کنم
باز تونستی کمتر استفاده کن شبا بذار رو حالت پرواز و تو یه اتاق دیگه بذار همسرتم نذار پیش زیاد با گوشی ور بره بالاخره برای اینکه حس خوب مادرشدن و بچشی باید یه سختی هایی رو تحمل کنی🥺