2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ در بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 122 پست
من که هنوز نه به مامانم و نه به هیچ کس دیگه نگفتم فقط خودم و همسرم میدونیم.جفتمون انقدر دیروز ناراحت ...

خوب کاری کردی

ولی ته دلم میگه سال دیگه نی نی کوچولوت بغلته ودنبال لباس عید می‌گردی براش

از اولم بهت گفتم بارداری شک نداشته باش

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
خوب کاری کردی ولی ته دلم میگه سال دیگه نی نی کوچولوت بغلته ودنبال لباس عید می‌گردی براش از اولم به ...

مرسی عزیز دلم قربون دل مهربونت بشم🥺❤️

الان رفتم ازمایش دادم چندساعت دیگه جوابش میاد بعد برای اولین بار تو این چند وقت امروز لکه بینی داشتم 😔

نمیدونم حکمت خدا چیه هرچیه دیگه سپردم به خودش

به توکل نام اعظمت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی ولی ته دلم میگه سال دیگه نی نی کوچولوت بغلته ودنبال لباس عید می‌گردی براش از اولم به ...

رفتم جواب ازمایش و گرفتم بتام شده بود۲۱۴😔😔😔

حالا دیگه هیچ امیدی ندارم به احتمال زیاد همون خارج رحمیه یا اینکه اصلا بارداری نبوده از اول کیستی چیزی بوده

به توکل نام اعظمت💚
رفتم جواب ازمایش و گرفتم بتام شده بود۲۱۴😔😔😔 حالا دیگه هیچ امیدی ندارم به احتمال زیاد همون خارج ر ...

ای بابا عزیزززم نمیدونم چرا دل من روشن بود که همه چی خوب پیش میره جلو😔توکلت به خدا انشاالله تو هم به زودی نینی دار شی.

انشاالله که خارج رحمی نباشه .شاید نطفته گرفته بوده ولی رشدش متوقف شده برا همین بتات بالا نرفته ناراحت نباش امیدت به خدا باشه 

ای بابا عزیزززم نمیدونم چرا دل من روشن بود که همه چی خوب پیش میره جلو😔توکلت به خدا انشاالله تو هم ب ...

چی بگم بخدا خیلی حالم بده از یه طرفی با مشکل اسپرم همسرم اصلا امیدی به طبیعی نداشتم بعد که ازمایش دادم گفتن مثبته داشتم بال درمیاوردم فاصله ازمایشگاه تا خونه فقط گفتم خدایا شکرت اما امروز که اینجوری شد حالم خیلی بد شد تو همین چند روز کلی حس خوب داشتم که دارم مامان میشم 😔😔الان اصلا نمیدونم خارج رحمیه یا بقول شما داخل رحمی بوده و رشدش متوقف شده ...اما خودم میگم خارج رحمیه چون تخمدان چپم به شدت درد میکنه لکه بینی که هم داشتم ...سونو هم برم باز چیزیو معلوم نمیکنه چون بتا پایینه ،الان اصلا نمیدونم چیکار کنم

به توکل نام اعظمت💚
چی بگم بخدا خیلی حالم بده از یه طرفی با مشکل اسپرم همسرم اصلا امیدی به طبیعی نداشتم بعد که ازمایش دا ...

وااا چقدر زود ناامید سدی به خودت برچسب زدی...بذار دو روز بگذره مجددا ازمایش برو اگه دوبرابر شده باشه اوکی هست..این دردها هم که میگی تو اوایل بارداری معمولا وجود داره

چی بگم بخدا خیلی حالم بده از یه طرفی با مشکل اسپرم همسرم اصلا امیدی به طبیعی نداشتم بعد که ازمایش دا ...

فقط صبور باش

میدونم سخته ولی خدا بهت میده دختر خالم شوهرش هردورو دکتر جواب کرده بود مشکل داشتن

بعد چهار سال خونه داری معجزه شد و خواب دید یک آقایی بهش گفته بود صاحب یه پسر میشی اسم بذار محمد

بااینکه اسم شوهرش هم محمده

بعد چند روز از داد باردار بود به مامانش گفت میدونم پسره من خواب دیدم ما باورمون نشد

تازه به دنیا اومده پسر بود اسمشو گذاشت محمد صالح

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
وااا چقدر زود ناامید سدی به خودت برچسب زدی...بذار دو روز بگذره مجددا ازمایش برو اگه دوبرابر شده باشه ...

اخه وقتی تو ۴۸ساعت بتا فقط۱۴تا زیاد شده یعنی رشدی نداشته همه علائم خارج رحمی ام دارم

به توکل نام اعظمت💚
فقط صبور باش میدونم سخته ولی خدا بهت میده دختر خالم شوهرش هردورو دکتر جواب کرده بود مشکل داشتن بعد ...

من دوست ندارم همه بفهمن شوهرم مشکل داره چون احساس میکنم اینجوری غرورش له میشه الانم مشکلشو به هیچکس نگفتم حتی مامانم....بعضی وقتا خونواده شوهرم به کنایه میگن که بچه بیارین و اینا دلم میخواد بگم مشکل از پسرتونه و دیگه ولم کنن ولی باز دلم برای شوهرم میسوزه ..واسه همین میگم ای کاش طبیعی باردار بشم اصلا دوست ندارم بقیه بخاطر بچه دار نشدن دلشون برام بسوزه😔😔 

به توکل نام اعظمت💚
دکترت نگفت چیکار کنی باس؟؟!!

دکترم دیروز بعد جواب سونو که نوشته بود ضخامت رحم نرماله و ساک حاملگی در خارج و داخل رحم دیده نمیشه گفت دوبار دیگه ازمایش بتا رو تکرار کن بعد دوباره بیا پیشم 

به توکل نام اعظمت💚

سلام منم چهار سال پیش'عین شما شدم

بهش میگن بارداری شیمیایی فقط تست نشون میده بتا یکم بالا میره فقط در واقع هورمون hcg میره بالا🥲🥺اولش'لکه دیدم بعد چند روز استفاده از شیاف پروژسترون پریود شدم

بعد چند سال امروز باز تست هام مثبته🥲میترسم برم ازمایش و سونو نمیخوام مثل اون وقت ناراحت بشم هرچه بادا باد نه آزمایش میدم نه سونو میرم

سلام منم چهار سال پیش'عین شما شدم بهش میگن بارداری شیمیایی فقط تست نشون میده بتا یکم بالا میره ف ...

والا عزیزم من به همون بارداری شیمیایی راضی ام فقط خارج رحمی نباشه

ایشالا که اینبار بارداری سالم داری عزیزم ،اره بنظر منم نرو دکتر و ازمایش ادم فقط استرس میگیره وهمین استرسم گندمیزنه به همه چی

فقط اینکه استراحت کن حتما و اینکه تغذیتو رعایت کن ...شنیدم نباید گرمیجات بخوری واینکه بادام خوبه باز خودت تحقیق کن ببین چی باید بخوری و نخوری ...حتما هم شبی یدونه فولیک اسید بنداز

به توکل نام اعظمت💚
والا عزیزم من به همون بارداری شیمیایی راضی ام فقط خارج رحمی نباشه ایشالا که اینبار بارداری سالم دار ...

ببینم مصلحت خدا چیه 🥺🙏 خارج رحمی که نیست مطمئن باش چون دردش خیلی وحشتناکه همون بارداری شیمیاییه چون اسپرم ضعیفه یا شکسته است لقاخ شکل نمیگیره نگران نباش بسپار به خدا اونم حل میشه