2777
2789

من اونجوری نیستم که سال به سال ۷سینم متفاوت باشه چون واقعا هزینه بره

پارسال ظرف قلبی خریدم ۷تا 

تا چن سال همونا را استفاده میکنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ماشالله چه خشگلی😻

اون نمیتونست منو بایه شماره پیدا کنه خودتم میدونی اینو بهانه کردی.تو خیلی گنده ش کردی وازش میترسی من میدونستم هیچ غلطی نمیتونه بکنه وگرنه همون روز میکرد. میخواستی ارومش کنی یه راه دیگه رو میرفتی نه بچه دارشدن. بیای به پدرم چی بگی ؟میخوای بگی یه زن حامله قددستمه اومدم دوباره زن بگیرم.؟! فکرکردی من اینجا چی بگم؟؟پیش اون سگ وفامیلاش پیش وکیل وخونوادش که ناز کردم هزاربار براشون  بگم زن دوم یه مرد زن وبچه دارشدم یه خونه رو خراب کردم؟! اصلا نمیتونی منطقی فکر کنی. صبر کن اون بچه به دنیابیاد جدا شو وبیا حداقل متاهل نباشی دیگه. ما رابطمون ازهمون روز که اون حامله شد به کل فروپاشید. خرابش کردی هرجای دنیا بگم عاشق من بود اون وسط ازیکی دیگه بابا شد میگن خاکتو سرت که هنوزم موندی . فقط به خودت حق میدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.