2777
2789

نمیدونم چیکار کنم قیمت طلا میره بالا یا میاد پایین ؟ راهنماییم کنین موندم همینجوری

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا فروشا انقد دغل بازی درمیارن دو تومن ب ظاهر بالا پایین شدن طلا تاثیری نداره

من یه ابجی دارم انقدر قشنگ حساب میکنه گرم طلا و اجرت و مالیات رو اخرشم میدونه طلافروشه خیلی داره سود میگیره یا نه

میگم شاید نزدیک ماه رمضونه بیاد پایین یا احتمالش کمه هان

میگم که ، مگه چقدر میخواد بیاد پایین 

نهایت ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن که تو طولانی مدت طلاتو نگه داری این پولا جبران میشه 

هروقت قصد خرید طلا داری به فکر این نباش ارزون میشه گرون میشه برو بخر ، مگه اینکه یهو طلا ۵۰۰ تا ۱ میلیون بره روش اونوقت باید صبر کنی چون میاد پایین

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من یه ابجی دارم انقدر قشنگ حساب میکنه گرم طلا و اجرت و مالیات رو اخرشم میدونه طلافروشه خیلی داره سود ...

خواهرت از کجا میدونه طلافروش داره اجرت واقعی ازتون‌ میگیره؟

شما از یه طلا خوشت میاد مزد ساختش مثلا ۱۰ درصده ، بهت میندازه ۱۴ درصد ، بدون اینکه اطلاع داشته باشی

میگم که ، مگه چقدر میخواد بیاد پایین  نهایت ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن که تو طولانی مدت طلاتو نگه داری ای ...

درست میگی اخه قرعه کشی شرکت کردم انقدر ذره ذره جمع شده از ضرر میترسم اینم بخرم دیگه فک نکنم برای خرید عید پولی داشته باشم

خواهرت از کجا میدونه طلافروش داره اجرت واقعی ازتون‌ میگیره؟ شما از یه طلا خوشت میاد مزد ساختش مثلا ...

سلام عزیزم خوبین منم مقداری پول دارم بنظرت چکارکنم ؟

اخه شنیدم میگن میره بالا یکی ام میگ نزدیک رمضونه میاد پایین میخام نهایت ۶ماه نگه دارم

خواهرت از کجا میدونه طلافروش داره اجرت واقعی ازتون‌ میگیره؟ شما از یه طلا خوشت میاد مزد ساختش مثلا ...

اره اینم هست ولی معمولا از یه چند تا طلافروش که باانصافه خرید میکنیم که مثلا مقایسه میکنی منصفانه حساب میکنه

سلام عزیزم خوبین منم مقداری پول دارم بنظرت چکارکنم ؟ اخه شنیدم میگن میره بالا یکی ام میگ نزدیک رمضو ...

سلام عزیزم ممنون ،۶ ماه بخوای طلاتو  نگه داری  کمه ، طلا نخر

سلام عزیزم خوبین منم مقداری پول دارم بنظرت چکارکنم ؟ اخه شنیدم میگن میره بالا یکی ام میگ نزدیک رمضو ...

منم بخدا تو همین موندم ولی احتمالا برم امروز بخرم از هفته قبل صبر کردم همش ضرر شد برام الان گرمی سه و خورده ایه

سلام عزیزم ممنون ،۶ ماه بخوای طلاتو  نگه داری  کمه ، طلا نخر

ب نظرت بخره بهتر نیست سود که نمیکنه شاید ضررم نکنه طلا که اونقدری نمیاد پایین