2777
2789

سلام دوستان

من حدود سی سالمه ... یه خونه دیگه داریم با وسایل شهر دیگس به دلایلی قصد فروششو‌نداریم

انتقالی گرفتیم اومدیم شهرمون طبقه بالا مادرم اینا هستیم

اما یه مقدار حساس شدم 

اونا خیلی اوکین ولی من معذبم

اینم بگم طبقه بالای خونمون تکمیل بود همه وسیله ای هم داشت و سالیان سال پدرم کرایه اش نداده و نمیده با مادرم طبقه پایینن و فرزند دیگه ایم ندارن

حالا بنظرتون کار درستی کردم احتمالا تا یکی دو سال دیگه یه مسکن ملی بهمون میدن میزاریم روش و یه ویلایی همینجا میخریم منتها من یه مقدار حساسم 

خیلی مواظبم که مزاحمت برا پدر و مادرم ایجاد نکنیم و خودمو خیلی ازار میدم و مداوم به همسرم تذکر میدم که حیاطو بشوریم و ایجاد زحمت نکنیم

بعضی شبا یدفعه دلم میشکنه حس میکنم مزاحمشونم و گریه میکنم

😭🫠

بنظرتون حسم درسته؟

توان مستاجری هم داریم اما اولا خانواده من نمیزارن دوما قصد جمع کردن پول و خرید ملک داریم اینجا هم از نظر سکونت خیلی راحتیم اما روحم در عذابه از اینکه بقیه فک کنن ما سرباریم یا به پدر و مادرم زحمت بدم

اها اینم بگم از وقتی اومدیم اینجا از لحاظ اینکه همسرم خیلی پولدار نیس احساس شرمندگی دارم(همسرم کارمنده)🙏

ممنون میشم آرومم کنید یا راهنمایی🌹

شما چرا اینقدر با خودت درگیری ؟

اینکه کنار پدر و مادرتون هستید برای اونها هم خوبه و از تنهایی بیرون میان ، دیگه سر بار بودن و.... معنی نداره 

از طرف فامیل حرفی شنیدین ؟

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

نه به بعضی بچه ها اونقدر پر روئن بعد ازدواج هم توقع آنچنانی دارن .نه به شما که اینقدر معذبید

پدرمادرا بعد رفتن همه بچه ها حوصله شون سر میره احتمالا خیلیم خوشحالن که کنارشون هستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا اینقدر با خودت درگیری ؟ اینکه کنار پدر و مادرتون هستید برای اونها هم خوبه و از تنهایی بیرون ...

نه کسی چیزی نگفته همه ایراز خوشحالی میکنن

از درونمه این فکرا و عدم راحتی

نظرت اشتباهه اگه مزاحم خانواده بودی که نمیگفتن بیا اینجا

اینقدر هم سخت نگیر به همسرت از الان بهت بگم ادامه بدی از این ور بوم میوفته ها

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اگه شوهرت قدر دان  خیلی خوب کمک حالشی و اینکه هیچ وقت منت خونه پدرت و سرش نذار خوش بگذرونین 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

این احساست اشتباهه. اولا که اونا هم دوس دارن دخترشون پیششون هست. هم اینکه بچه دیگه ای ندارن. از نظر مالی هم وضعشون خیلی بد نیس ک اجاره ندادن دیگه.

پس اگه میخوای شرمنده نباشی

کمکشون کن خرید براشون انجام بده.

و از اینا.....

نه به بعضی بچه ها اونقدر پر روئن بعد ازدواج هم توقع آنچنانی دارن .نه به شما که اینقدر معذبید پدرماد ...

اخه پدر و مادر دیگه چقدددد برا بچه ها مایه بزارن

الان خودشونو خیلی اذیت میکنن حداقل یه روز در میون میگن بعدظهرا چایی بیاین باهم بخوریم هفته ای یکی دوبار ناهار پایین میگن بیاین با هم

نون تازه سبزی و... حقیقتا خجالت میکشم😔

به نظر من بیش از حد حساسیت نشون میدی

آرزوی هر پدر مادریه که یکی یه دونه بچشون پیششون باشه

اونا هواتو دارن تو هم هواشونو داشته باش

مثلا برو کمک مامانت خونه تکونی

گاهی غذا بیشتر درست کن براشون ببر 

اخه پدر و مادر دیگه چقدددد برا بچه ها مایه بزارن الان خودشونو خیلی اذیت میکنن حداقل یه روز در میون ...

خب توام درهفته یه بار غذا بیشتر درست کن ببر باهم بخورین حالا هرچی که تو خونه دارین غربیه که نیستن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به نظر من بیش از حد حساسیت نشون میدی آرزوی هر پدر مادریه که یکی یه دونه بچشون پیششون باشه اونا هوا ...

اره الان کلی به خونه رسیدگی کردیم همه جوره 

همه سوراخ سنبه هاشو داریم نظافت میکنیم و همسرمم از لحاظ بردن بابام اینور و اونور و ... کم نمیزاره

میدونم حسم غلطه اما باهامه معمولا