2821
2789
عنوان

کنسر روده

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 34 پست
رکتوم بودن یا کولون؟ من همسر کولون صعودی بود.. اگر پاتولوژیشونو دارید بفرستید بهتر راهنماییتون میکنم

پاتولوژیش اینجوری بود  که T3 N0 M0   استیج 2a یا lla دیگه ۷ لنف خارج شده  که فری از تومور بوده  سیگموئید یا کلون نزولی .  که برای استیج و اینا من توی اینترنت زدم سایت دکتره که مرحلشو متوجه شدم میشه استیج ۲ حالا انگار اینجا نمیشه لینک فرستاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد از پایان شیمی درمانی   پت اسکن که میگیرن مشخص میشه که دقیقا استیج چند بوده؟ دم دستم ...

نه عزیزم مشخص نمیشه چون توده کامل خارج شده و اگر حتی لنفی هم درگیر بوده با شیمی درمانی از بین میره مگر اینکه پت اسکن لنف و یا سلول سرطانی رو دور از جون مشاهده کنه که با شیمی و عمل از بین نرفته که در اون صورت هم راهکار داره و دکتر درمان میکنه

پاتولوژیش اینجوری بود  که T3 N0 M0   استیج 2a یا lla دیگه ۷ لنف خارج شده  که فری از ت ...

من فکر میکنم واقعا استیج مادرتون تون ۲ باشه.. نگرانی به خودتون راه ندید.. بالاخره ۷ لنف خارج شده کم هم نیست .. انشالا که پت اسکنشون سالم باشه و مشکلی نباشه .. حاشیه جراحی کاملا منفی بود؟

نگران نباش مادر منم داشتن ولی سیتی نشون داد مرحله اولیه بود و خرداد بعد شش ماه مجدد کلونوسکوپی دارن انشالا بیمار شما هم کامل درمان میشن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
پاتولوژیش اینجوری بود  که T3 N0 M0   استیج 2a یا lla دیگه ۷ لنف خارج شده  که فری از ت ...

یه چیز دیگه هم هست زیاد خودت رو درگیر استیج و گرید و..‌ نکن .. خیلیا بودن با استیج ۱ براشون عود کرده و بودن با استیج ۴ که بیماریشون خوب شده همه چیز دست خداست درمانتون رو به نحو احسن انجام بده و نگرانی رو از خودت دور کن من توی همین نی نی سایت با خانمی صحبت کردم با سرطان ریه که جز سرطان های خطرناک محسوب میشه و استیج ۴ بود ۶ سال درمان کرده توی این ۶ سال چندین بار براش عود کرده بود ولی در نهایت بیماری رو شکست داده بود و الان ۴ سال بود خوب بود... سرطان روده هم خانمی رو دیدم با استیج ۴ و متاستاز به تخمدان و رحم و.. اونم الان رفته ترکیه و خداروشکر وارد ۶ سال شده که خوبه... همه چیز دست خداست.. همه چیز ....من مطمئنم مادرتون خوب میشه و بهتر از روز اولش میشه و نوه هاشو بغل میگیره.. به خدا گمان خوب داشته باش.. و بهش توکل کن .. ولی حواست به درمان صحیح هم باشه من بهت توصیه میکنم مدارک مادرت رو حتما به پاتولوژیست دیگه ای هم نشون بده حتی اگر دکترشون عالیه.. که مبادا درمان بر اشون ناقص انجام بشه .. حتما این کارو بکن.. من خودم برای شوهرم با چندین پاتولوژیست مشورت کردم❤❤

یه چیز دیگه هم هست زیاد خودت رو درگیر استیج و گرید و..‌ نکن .. خیلیا بودن با استیج ۱ براشون عود کرده ...

انشالله  امیدم فقط به خداس  . انشالله همه بیماران بتونن این بیماری رو شکست بدن . دکتر فقط انکلوژ میره احتمالا به فارسی اشتباه نوشتمش ولی خب . پاتولوژ برای چی؟

مگه کلونوسکپی  یکسال بعد از عمل نیست؟

مادر من عمل برداشتن روده انجام ندادن پزشکشون تو بیمارستان با دستگاه فقط توده رو کامل برداشتن ۶ سانت تقریبا بود

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌