2821
2789
عنوان

کنسر روده

1339 بازدید | 34 پست

سلام  در عمل جراحی کنسر روده تعداد  ۷ لنف برداشته شده و نتیجه این بوده که لنف درگیر نشده .. دکتر متخصص سرطان گفت چون تعداد لنف کمی برداشته شده ما نمیدونیم این مرحله که در نتیجه پاتولوژی نوشته شده دقیقه یا نه برای همی جلسات شیمی درمانی رو بیشتر کردن .. میخواستم بدونم کسی این تجربه رو داشته؟ در اطرفیان دیده؟ یا اطلاعاتی در این زمینه دارههای  لطفا تجربتون گرید و استیج رو با من به اشتراک بزارید . و اگر چند سال میگذره و به بهبود رسیدن رو هم بگید خیلی خیلی ممنونم 

چه مقدار از روده رو خارج کردن ؟ نگران نباش بابت تعداد جلسات شیمی درمانی ، محکم کاری دارن انجام میدن& ...

دقیقا نمیدونم شاید ۱۰ سانت دقیق نمیدونم . اره میدونم دکترش گفت محض احتیاط بجا که چهار باشه هشت جلسه شیمی انجام بده   ولی میخوام بدونم چطور متوجه میشن اگر خدایی نکرده به جایی زده باشه؟ قبل از عمل سیتی اسکن انجام داد خداروشکر خوب بود مشکلی نبود . جواب سیتی میگه چیزی درگیر نشده ولی لنف هایی که در هنگام عمل دراوردن کمه و میگن مرحلش دقیق نیست  این فکرمو درگیر کرده  اگه چیزی بود خدایی نکرده زبانم لال توی سیتی قبل از عمل نباید مشخص میکرد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا نمیدونم شاید ۱۰ سانت دقیق نمیدونم . اره میدونم دکترش گفت محض احتیاط بجا که چهار باشه هشت ...

بعد از اینکه شیمی درمانی تمام بشه میفرستن پت اسکن اونجا دقیق نشون میده که کامل خوب شده یا نه بعدم مراقبت هایه ۳ماهه میزارن که پت اسکن انجام بده تا اگر خدای نکرده برگرده سریع درمان رو شروع کنن

بعد از اینکه شیمی درمانی تمام بشه میفرستن پت اسکن اونجا دقیق نشون میده که کامل خوب شده یا نه بعدم مر ...

اهان  اوکیه . هر سه ماه تا چندسال؟ الان اخرای شیمی درمانیه ولی من از اولش این فکر توی سرم بود که جواب سیتی میگه چیزی درگیر نشده ولی لنف هایی که در هنگام عمل دراوردن کمه و میگن مرحلش دقیق نیست  اگ اگه چیزی بود خدایی نکرده زبانم لال توی سیتی قبل از عمل نباید مشخص میکرد؟ 

اهان  اوکیه . هر سه ماه تا چندسال؟ الان اخرای شیمی درمانیه ولی من از اولش این فکر توی سرم بود ک ...

تو یک سال اول بعد شیمی ۳ماه یکبار تحت نظر هستن ، تو ۳سال بعدش ۶ ماه یکبار تحت نظر هستن ، همون که سیتی گفته جایی درگیر نشده خودش خیلی خوبه، انشاالله این جلسات شیمی درمانی رو فقط دارن برای محکم کاری انجام میدن ، اما تشخیص دقیق رو میزارن با پت اسکن بعد از شیمی درمانی میگن ،  خیالت راحت باشه اینکه تو سیتی گفتن چیزی تو بدن نمونده خیلی خوبه

اهان  اوکیه . هر سه ماه تا چندسال؟ الان اخرای شیمی درمانیه ولی من از اولش این فکر توی سرم بود ک ...

سلام عزیزم .. لنف درگیر رو سیتی اسکن نشان نمیده‌.پت اسکن و ام آر آی ولی نشان میده... قاعدتا ۱۲ غدد لنفاوی به بالا باید خارج میشد ولی نگران نباشید.. در ضمن لنف هم اگر درگیر بوده به معنی متاستاز نیست... چون لنف اطراف خود روده است نه لنف دور..‌ دور روده سرشار ازلنفه.. من حتی دیدم کسایی که ۳ لنفشون رو خارج کردن ولی دکتر محض احتیاط ۱۲ جلسه شیمی براشون نوشته و مثل استیج ۳ درمانشون کرده .. ولی باز دکترتون حتما بهتر ميدونند..  میشه پاتولوژیشون رو بفرستید

رکتوم بودن یا کولون؟ من همسر کولون صعودی بود.. اگر پاتولوژیشونو دارید بفرستید بهتر راهنماییتون میکنم

سلام عزیزم .. لنف درگیر رو سیتی اسکن نشان نمیده‌.پت اسکن و ام آر آی ولی نشان میده... قاعدتا ۱۲ غدد ل ...

خب بعد از پایان شیمی درمانی   پت اسکن که میگیرن مشخص میشه که دقیقا استیج چند بوده؟ دم دستم نیست ولی اطلاعاتشو میدونم 

سلام عزیزم .. لنف درگیر رو سیتی اسکن نشان نمیده‌.پت اسکن و ام آر آی ولی نشان میده... قاعدتا ۱۲ غدد ل ...

خب کسایی که ۳ لنفشون خارج شده .. اونوقت کامل بهبود پیدا کردن؟ چند سال گذشته از بهبودشون؟

سی تی اسکن متاستاز رو نشون میده اگر سی تی سالم بوده یعنی متاستاز نداده ولی نگران نباشید درگیری لنف م ...

خداروشکر  دختر تو خیلیکخ اطلاعات بالاس باهات هروقت حرف زدم اروم شدم .