2777
2789

منه خر ۲سال پیش    پیش یه دکتر احمق ارتودنسی کردم

تمام دندونام جرم گرفته و پوسیده شده   بهش میگم میگه خوب مسواک نمیزنی   من روزی ۲ بار  مسواک میزنم با دقت

۲تا دندون جلوییامو از قبل بدتر کرده  قبلا جم بود رو هم  الان بینشون فاصله افتاده جوری غذا میخوردم  یه تیکه بینش میمونه    بهش میگم   میگه نه کار من نیست  پیش همکارم برو پروتز بزار   من دیگ پولی برام مونده که برم پروتز بزارم     درحالیکه  این واقعا کار همین ارتوعه   نمیدونم چرا غرغر نکردم دیروز پیشش

چندتا کار قبل و بعد ارتو تو نت دیدم شبیه دندونام که کامل ردیف شده بودن      قبل از اینکه ارتو کنم ۲ نفرو اورد نشونم داد  دندونای ردیف و فاصله  میگفت اینجور میشه

ولی الان حوصله نداره ادامه کارو انجام بده  میخاد خاتمه بده     دارم سکته میزنم از حرص

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهنماییم کنین چیکار کنم

برو پیش یه دکتر درست حسابی و موضوع رو بهش بگو ببین نظرش چیه. امکان نداره فاصله بیوفته من چندسال پیش ارتودنسی کردم و الان کاملا مرتب و بدون فاصلس پوسیدگی هم نداشته... شاید پوسیدگی برا طرز مسواک زدنت باشه اما فاصله داشتن قطعا کار دکتره هست بلد نیست

دو بار برا ارتودنسی کافی نیس،من گاهی به شش بار هم میرسید هر بار ک چیزی میخوری حتی ی شکلات بعدش بای ...

بیشتر غصه م برا اون ۲تا دندونی که چفت نشده هست  

فقط باید بیشتر براش وقت بزاره  ولی میخاد جلسه بعد خاتمه بزنه    چی بگم به این لعنتی 

برو پیش یه دکتر درست حسابی و موضوع رو بهش بگو ببین نظرش چیه. امکان نداره فاصله بیوفته من چندسال پیش ...

همون فاصله    مغز من خورده شده ازش 

بعد از اتمام درمان ارتودنسی

جرم گیری میکنن برات عزیزم 

معمولا آدم وقتی ارتودنسی میکنه

نمیتونه اونجور که باید‌ مسواک بزنه

که جرم نگیره دندون 

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍