2777
2789
عنوان

دیشب خیلی کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7787 بازدید | 79 پست

واقعیه  دیگه 

امیدوارم سر صبحی نخای با احساسات کاربرا بازی کنی

در غیر اینصورت شوهرت ی روانیه ب تمام معناست

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیاست عزیزم پول ازش بگیر پس انداز کن یه حرفه ای یاد بگیر خدا عقل پدرو مادر ها بده که دختر انگار ک ...

حالم ازشون بهم میخوره دیشب بعد ۲ ماه رفتم خونشون محلمم نمیزاشتن انگار من کشتمشون 

حالم ازشون بهم میخوره دیشب بعد ۲ ماه رفتم خونشون محلمم نمیزاشتن انگار من کشتمشون 

قربون دلت برم عزیزم غصه نخور اصلا هرکسی یه جور سختی داره سختی توهم این شکلیه واقعا مهارت های لاین آرایشی به درد میخوره روش فکر کن اگه شرایطش رو داری

الهی دستش بشکنه فقط میتونم دعات کنم تورو حدا لااقل به مادرت بگو

اونا تحقیرم میکنن ی خواهر دارم از من بزرگ تره همیشه سیع میکزد منو از چشم اونا بد کنم حالا اگر برگردم خونه بابام  بیشتر از اینجا اذیتم میکنه 

دیشب خونه خودتون بودید و شام پیتزا داشتید یا خونه بابات رفته بودی؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.