2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی تعریف کنم براتون

211 بازدید | 28 پست

بچه ها خدایی چطوریه که یه سری دخترا از پسرا پول می‌گیرن؟ اصلا همچین کاریو دوس ندارم ولی جدا برام سواله این چندوقته هزاربار بی‌پول شدم ولی اصلا نمیتونم همچین کاری کنم هرچند فاز دخترای مستقلم نمیگیرم اتفاقا پول تو جیبمو بابام میده شرایط کارکردن ندارم

یکی از دوستام دوس پسرش کلی چیز میز براش می‌گیره هیچی با یه پسره دیگه یه مدته حرف میزنه یه هفته ام نشده ها این گفته خوابگاهیم و فلانم گفته شماره کارتتو بده هروقت چیزی نیاز داشتی بگو بفرستم برات فلان اینم اول گفته نه و فلان دیروز یه کفش دید نمیدونم چطور به پسره فهمونده فردا قراره دوتومن براش بزنه

یکم احساس بی‌عرضه بودن می‌کنم تو کل ۲۰ و چند سال زندگیم هیچ وقت از این کارا نکردم دوس پسر و فلان، جدی مهره مار داره؟ 

کلا پول رفت و برگشت و فلان چه میدونم یه سری چیزایی که میخره رو دوس پسرش میده من واقعا به جز پولی که بابام بهم پیده هیچی ندارم انتظار داره پا به پای اون برم کافه و بیرون و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهره مار چیه آخه 😂😐من میدونم چیکار میکنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
کارخوب رو‌تو‌میکنی  لطفا همینطور پاک بمون!

گاهی وقتا جدی فک می‌کنم تهش که چی آخرشم واسه همچین کسایی تب می‌کنن دوس پسر بدبختش فک می‌کنه خیلی بهش وفاداره و عین چی دوسش داره

کلا پول رفت و برگشت و فلان چه میدونم یه سری چیزایی که میخره رو دوس پسرش میده من واقعا به جز پولی که ...

خدایی اگ طرف واسه چیزای دیگ اینجوری خرج میکنه براش نباید گف مهره مارو فلان داره این خودش بدبختیه ولی اگ میخواد طرفو بگیره او یه حرف دیگس

بعضی پسرا خودشون میدن مثلا من قبل ازدواج با شوهرم دوست بودم 

اگه با ماشین من میرفتیم جایی بنزین و خودش میزد منم هیچ اصراری نمیکردم پولم میداد منم میگرفتم 😁😁مثلا میرفتیم لباس بخریم یه شلوار من میخریدم یه شلوارم میگفتم تو بخر وقتی طرفتو دوستداشته باشی براش هزینه میکنی حس خوبه تو باعث خوشحالیش میشه 😂😁

البته الان بعضی دخترا کلا خرجکش میخوان این بَده

مهره مار چیه آخه 😂😐من میدونم چیکار میکنه

حالا دوس پسرشو میشه گفت بالاخره یه جا زندگی می‌کنیم جفتمون تو خوابگاهیم ولی این یکی رو اصلا ندیده تاحالا فقط تلگرام یه مدته چت می‌کنن

عزیزم اینو مطمئن باش که در قبال اون پول یا کادو باید براش جبران کنه شک نکن

حالا دوس پسرشو میشه گفت بالاخره یه جا زندگی می‌کنیم جفتمون تو خوابگاهیم ولی این یکی رو اصلا ندیده تاحالا فقط تلگرام یه مدته چت می‌کنن