2777
2789
ممنونم . من مربی بدنسازی ام . لیپو ۶ بلک اورجینال صد برابر اینا موثر تره

خوب به من چه که چی هستی اسی گفت سرکه سیب منم گفتم خوردنش سخته من کپسولش رو دارم .شما بهتر بلدی بهتر نتیجه میده شما همون کپسول رو معرفی کن این بنده خدا بگیره بخوره .بخدا اخلاقتون خیلی بده اخه پول یه قوطی قرص تو زندگی من چه تاثیری داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به من چه که چی هستی اسی گفت سرکه سیب منم گفتم خوردنش سخته من کپسولش رو دارم .شما بهتر بلدی بهتر ...

نگفتم تاثیر داره یا نداده لطفاً جوش نیار . یه بطری یه لیتری سرکه سیب ۶۰ تومنه . خداوکیلی انصاف داشته باشد . آخه من با ۲۳ سال سابقه مربیگری  هیچ وقت تو کتم نمیره که یکی بیاد سرکه سیب و امثالش را بخوره و لاغر شه ، لطفاً به کسی امید واهی ندید . برای ساختن بدن شکیل باید وقت گذاشت و تمرین کرد ، یعنی چی که بیا اینا بخور چاق سو اینو بخور لاغر شو

نگفتم تاثیر داره یا نداده لطفاً جوش نیار . یه بطری یه لیتری سرکه سیب ۶۰ تومنه . خداوکیلی انصاف داشته ...

میشه سوالمو جواب بدین لطفا؟با ورزش بدنسازی میتونم ۶یا۷ کیلو کم کنم؟اخه سیاتیک دارم تی آر ایکس اذیت میشم

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

نگفتم تاثیر داره یا نداده لطفاً جوش نیار . یه بطری یه لیتری سرکه سیب ۶۰ تومنه . خداوکیلی انصاف داشته ...

خانوم محترم من ۸۳کیلو بودم الانم شدم ۵۹کیلو زیر نظر دکتر تغذیه از این کپسولم خوردم راضی هم بودم بعد رفتم باشگاه برجی ۵۰۰هم دادم کلی هم سختی کشیدم یک گرمم کم نکردم ورزش خوبه ولی برا سلامتی  ادم اگه کم غذا بخوره ورعایت کنه زود لاغر میشه من تو دوهفته ۶کیلو وزن کم کردم البته دکترم گفت باید فقط ۲کیلو میکردم .اما من چون کپسول لاغری میخورذم زودتر لاغرشدم

میشه سوالمو جواب بدین لطفا؟با ورزش بدنسازی میتونم ۶یا۷ کیلو کم کنم؟اخه سیاتیک دارم تی آر ایکس اذیت م ...

سلام. تی آر ایکس مبتنی بر کشش هست . در صورتی که سیاتیک دارین اصلا توصیه نمیشه. و حتی بدنسازی. بهترین توصیه ای که می توانم براتون بکنم پیاده روی در عرض استخر هست . هفته ای سه مرتبه و هر مرتبه یک ساعت. هم سیاتیک برطرف میشه، هم وزن کم می کنید و هم بدنتون فرم میگیره