2777
2789
عنوان

جریان درآمد از روبیکا چیه؟

312 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر

دوستان میگم که ی سریا گفته بودن میشه از روبیکا درآمد کسب کرد. مثلا کانال زد و فیلم و اهنگ و این چیزا گذاشت بعد روبیکا پول میده راسته واقعا؟ شما چیزی میدونید در این مورد؟

خود روبیکا فک نکنم پول بده، مثل همه پلتفرم‌های دیگه، فالورها یا اعضا که زیاد بشن از پیجهای مختلف تبلیغ میزاری و اونا هزینه تبلیغو میدن

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میدن  هرچی ویو بالا باشه بهت ماهانه پول میدن

واای من گیج شدم یکی میگه الکیه یکی میگه واقعیه

من دوست دارم انجام بدم ولی میترستم مثلا شماره کارت خواستن حسابمو هک یا خالی کنن😂😂😂

واای من گیج شدم یکی میگه الکیه یکی میگه واقعیه من دوست دارم انجام بدم ولی میترستم مثلا شماره کار ...

نه عزیزم ماهانه میدن 

مطمئن باش 

مثل یوتیوب هرچی ویو بالا تر پولی ک میدن بیشتر 

دختر عموم آنلاین. شاپ داره تو روبیکا هرماه بهش میدن

خدایا خودت مراقب بچه هام باش😍
  نه عزیزم ماهانه میدن  مطمئن باش  مثل یوتیوب هرچی ویو بالا نثتر پولی ک میدن ...

❤️❤️آها چه خوب. یعنی مثلا عکس و این چیزا میزاره روبیکا بهش میده البته با توجه به ویو ش؟ درسته؟

ممنونم از راهنمایی تون ی دنیا ممنون🙏