2777
2789
عنوان

عروسیییی

222 بازدید | 22 پست

وااااااای کاش یه عروسی بشهههههه برم یه شب از همه چیز دوور بشممم 

عروسی غریبه میخوام ک کسی نشناسه یه دل سیرررررر برقصم 💃🏼

عروسی ندارین منم بیامممممم

منو ببرین خسیس نباشید اقاااا🤭

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا معلوم  نیست خودمونو دعوت کنن

🙁😂رفتی جای منم خوش بگذرون 

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
یعنی میشه یه روز خودمو توی لباس عروس ببینم 🥲 بچه ها بنظرتون بهش میرسم یا نه مال یکی دیگس  حس ...

می‌رسی 

گاهی وقتا حسم درست در میاد گلم زیاد اعتماد نکن فقط حسم رو گفتم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
سال ۹۷ یا ۹۸ اخرین عقد و عروسی بود که رفتم دم بخت زیاد داریما خیلی اما چرا خبری نیس نمیدونم 

فک کن 8ساله نرقصیدم تو عروسیا 

بنده یک عدد عقدای عروسی هستممممم🙁😂

اهنگ بذار توی اتاق ت پاشو 

حال نمیده اینجوری

یعنی میشه یه روز خودمو توی لباس عروس ببینم 🥲 بچه ها بنظرتون بهش میرسم یا نه مال یکی دیگس  حس ...

وای عزیزم چرا نشه آخه

منم فکر نمیکردم به خاطر مسائل مالی بتونیم جشن بگیریم و لباس عروس تنم کنم ولی خدا خواست و دوماه پیش بلاخره لباسو تنم کردم و عروس شدم

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
وای عزیزم چرا نشه آخه منم فکر نمیکردم به خاطر مسائل مالی بتونیم جشن بگیریم و لباس عروس تنم کنم ولی ...

من اونو میخوام اخه میخوام پرنسس اون بشم🙂💔

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

انشالله که خوش بخت عزیزمممم🥲

مهم ارامش و عشق تو زندگیه،، ادم خیلی چیزا تو زندگی میخواد و نمیرسه 🥲

برو یه کنسرت خوب حسابی انرژیتو تخلیه کن

نمیذارن اینجا