وااااااای کاش یه عروسی بشهههههه برم یه شب از همه چیز دوور بشممم
عروسی غریبه میخوام ک کسی نشناسه یه دل سیرررررر برقصم 💃🏼
عروسی ندارین منم بیامممممم
منو ببرین خسیس نباشید اقاااا🤭
آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍 تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
من عروسی فامیل هم روم نمیشه برقصم ولی عوضش میام خونه یه دل سیر برا خودم میرقصم هی اونجا خودمو ...
بیخیال بابا اهنگ که میذارن دیگه تموممهههههه من نمیتونم خودمو نگه دارم 😂😂
آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍 تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقد خوبه آخه یه فامیل بود اصلا ربطی هم به ما نداشت مثلا نوه عمو مامان بزرگم
قبل که میرفتم واسه هفت پشت غریبه لباس میپوشیدم میرفتم
بابا
اینقدم کیف میداد
خیلی وقته دیگه این چیزارم ندارم 🙂
من خیلی خواستمو نشد فقط یه بار یه قلب ، قلب یکی مال خودم باشه چی میشه مگه
هرچی صلاحته پیش بیاد انشالله به مرادت برسی 💚🙂