2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انیمه میبینه و میدونه پروف من متعلق ب کیه😑👌👌👌👌

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

اعتماد بنفس 

زبان بدن عالی 

خوب می‌دونه چیو کجا بگه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

صاف راه میره 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

همون اول کاری میرینه رو هیکل شوهر و مادرشوهر و پدرشوهر که حساب کار دستشون بیاد از اینکه این جوری نب ...

عزیزم اینجوری نگو شما خیلی هم خوبی که با وجود همه این رفتارا بازم مدارا کردی بخاطر بی ارزش بودن بقیه خودتو سرزنش نکن🥰

قضاوت نمیکنه توهین نمیکنه به دیگران کاری نداره سرش تو لاک خودشه

وای افرین 

خودشو درگیر حرفای صد من یه غاز مهمونیا نمیکنه 

شاید اوایل همه بگن فلانی خودشو میگیره و معاشرتی و اجتماعی نیست ولی بعد یه مدت  بخدا دیدم که رو اسمش قسم میخورن 

که فلانی یه کلمه غیبت نمیکنه و سرش تو لاک خودشه 

متاسفانه اکثرمون نمیتونیم اون تایم قضاوت شدن اولیه رو دووم بیاریم تا بگذره

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
وای افرین  خودشو درگیر حرفای صد من یه غاز مهمونیا نمیکنه  شاید اوایل همه بگن فلانی خودشو ...

دقیقااااااااااا

گل گفتی

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه