2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 40 پست
ماتیار جدیدترو قشنگتراز مازیارِ  ببخشید دخالت کردم تو نامگذاریتون فقط خواستم یه راهنمایی کوچول ...

فقط یه مرد۴۰ ساله بچه اش از دور داد میزنه بابا ماتیار بابا ماتیار😂😂😂😂😂ببخشید دست خودم نبود یهو یلد همچین لحظه ای افتادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی جفتمون عاشق بچه ایم اما وقتی زندگی رو میبینیم متاسفانه میگیم نباشه بهتر از اینه باشه و هرروز ...

چرا شرمنده بشی ...البته اگر واقعا شرایطت مهیا نیست اوکی ...اما اگر تا ۶۰..۷۰ درصد شرایطت اوکی هست حتما بهش فکر کن....

چرا شرمنده بشی ...البته اگر واقعا شرایطت مهیا نیست اوکی ...اما اگر تا ۶۰..۷۰ درصد شرایطت اوکی هست حت ...

شرایطم طوری هست ک در حد خوراک و پوشاک و کمی تفریح برسونم اما خب مگه فقط همیناست فردا روز بزرگ میشه هزارتاچیز دلش میخواد الان یه دوچرخه خوب زیر ۵ ۶ نیست من بخوام قصد خریدشو کنم باید دو سه ماه پول جمع کنم براش حالا اگر ps4 و چیزای دیگه بخواد که... براهمین میگم شرمنده میشم

دقیقا مسخره ترین اسمی که دیدم ...فقط یه مرد ۴۰...۵۰ ساله صداش کنن ماتیار .....یا بره مکه بهش بگن حاج ...

دقیقاااا چار تا حرف میزارن کنار هم میشه اسم😂😂

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
شرایطم طوری هست ک در حد خوراک و پوشاک و کمی تفریح برسونم اما خب مگه فقط همیناست فردا روز بزرگ میشه ه ...

خدا خیرت بده بخاطر دوچرخه و ps4و این چیزا داری خودتو از نعمت بزرگ مادرشدن محروم میکنی ...همه اینا بستگی به نوع تربیت شما داره ...مهم اینه که خط فکری فرزندتو  در چه زمینه ای سوق بدی ...ولی باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

فقط یه مرد۴۰ ساله بچه اش از دور داد میزنه بابا ماتیار بابا ماتیار😂😂😂😂😂ببخشید دست خودم نبود یهو ...

اگه بخوای اینو درنظر بگیری همه اسما الان اجق وجق شدن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،