2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییییی پس تو هم مثل من متوهمی     من بعد عید میخام برم ivf از الان اسم دوقلو انتخاب ...

چه اسم هایی خوبی ❤️فقط گیسو مغنیغ حالیبغ ندارع روش فکر کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واییییییییی پس تو هم مثل من متوهمی     من بعد عید میخام برم ivf از الان اسم دوقلو انتخاب ...

ماتیار جدیدترو قشنگتراز مازیارِ 

ببخشید دخالت کردم تو نامگذاریتون فقط خواستم یه راهنمایی کوچولو کرده باشم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ماتیار جدیدترو قشنگتراز مازیارِ  ببخشید دخالت کردم تو نامگذاریتون فقط خواستم یه راهنمایی کوچول ...

ماتیار چیه دیگه جدیده😑😂 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
عزیزم😍ان شاءالله همونی ک میخوای بشه من قصد بارداری ندارم یعنی درواقع شوهرم میگه اول پول دار بشی ...

اشتباه نکن یه دونه رو بیار...یه زمانی میرسه پول دار شدی اما بچه دار شدن مکافات میشه...مثل من که برا دومی ۶ ماهه تو اقدامم درحالی که اولی رو سه سوت باردار شدم 

ماتیار جدیدترو قشنگتراز مازیارِ  ببخشید دخالت کردم تو نامگذاریتون فقط خواستم یه راهنمایی کوچول ...

ممنونم

اصالت اسم برامون مهم تره عزیزم.

مازیار یه اسطوره س ماتیار اصلا باهاش قابل قیاس نیست

اشتباه نکن یه دونه رو بیار...یه زمانی میرسه پول دار شدی اما بچه دار شدن مکافات میشه...مثل من که برا ...

میدونی جفتمون عاشق بچه ایم اما وقتی زندگی رو میبینیم متاسفانه میگیم نباشه بهتر از اینه باشه و هرروز شرمندش بشیم..

دورت بگردم همسرم میگه توهم بارداری زدم نمیدونم که  کلا ۵ روزه عقب انداختم و پانزده روز دردسین ...

واای جدی😂من کمتراز دوماه دیگه دخترم دنیا میاد هنو اسم انتخاب نکردم😢

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...