2777
2789
عنوان

پربازدید امشب فک کنم اینجا باشه ، با سیاستها و عاقلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 65 پست
دقیقااااا... اینو قشنگگگ میفهمم من بعداز کلی اعصاب خوردی و دعوا

اره من خودم وقتایی که به شوهرم اقتدار میدم بنده خدا دیوونه ام میشه 

هی چپ میره راست میره میگع دوستت دارم 

ولی امان از بیشتر وقتها که یادم میره 

همیشه دعوا داریم و فراری میشه ازم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین حساسیت درجه داره وقتی دیدی طرفت شکاکه بدون خودش شناگر ماهریه به خاطر همین تورو به زور تو مشتش ن ...

چطور درستش کنم ؟ رفتم مشاور دو جلسه فقط ازم حرف کشید و راهکار نداد وسط حرفا همش ساعتش رو نگاه میکرد به نظرتون چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

١٠ سال اقتدار دادم از یه دختر شاد و شنگول شدم چادری ، برا یه کارت شارژ که بخوام با مامانم حرف بزنم ا ...

به خاطر همین میگم اینجا جای خوبی برای مشاوره گرفتن نیست چون ما خیلی از ابعاد زندگیت نمیدونیم هرکس یه نظری میده بهتره حضوری بری دنبال مشاوره گرچه من میدونم شما خیلی تلاش کردی زندگیت درست کنی ولی یادت باشه یه دست صدا نداره هیچوقت نمیتونی زندگی مشترک یه نفره بسازی فقط خودت شکسته و خسته میشی

🌃🏙
١٠ سال اقتدار دادم از یه دختر شاد و شنگول شدم چادری ، برا یه کارت شارژ که بخوام با مامانم حرف بزنم ا ...

خب اشتباهت همین جاست 

مردا ها خیلی بچه ان زود گول میخورن 

شما فکر میکنی با تغییرات فراوان یعنی بهش اقتدار دادی 

درصورتی که وقتی که مثلا بهت میگفت باید چادر بپوشی شما میگفتی چششششم هرچی شما بفرمایید من رضایت تو برام مهمه 

دیگه حتی لازم نبود چادر بپوشی 

فقط با چرخاندن این زبان 200 گرمی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اره من خودم وقتایی که به شوهرم اقتدار میدم بنده خدا دیوونه ام میشه  هی چپ میره راست میره میگع ...

چطور اقتدار میدی من سالها حتی لباس خودم و بچه ها و نوع غذا رو به سلیقه ایشون گذاشتم ، بیرون رفتن روابط اجتماعی 

اوووو چ کردی 

هر دو توپتون پره

عزیزم اولا یچیزیو بهت بگم من تو اطرافیان زیاد دیدم کسی که ۱۴ سال درست نشه اون اخلاقا درست نمیشه مهم اینه خودتو چطور تطبیق بدی اون مشکبی که داره نگاها رو مثل نگاه های خودش میدونه درسته تو ذهنت شاید انقدم بد نباشه و خیانت کار اما اون میدونه دقیقا با کدوم مدل پوشش و کدوم چشم قراره جذبت بشن راستش اول باید بهش اعتماد بدی سعی کن ی دوره بهش گوش بدی مهربون باشی غر نزنی ورزش کنی شاد باشی بچه هاتو بیشتر دوست داشته باشی کلا با خودت خوب باش و صد البته با اون

ببین چی میشه تو برای این زندگی باید تلاش کنی قرار نیست ک جدا شی پس خوب تصمیم بگیر و خوب انجام بده نا امید نشو شاید اولش بهت زخم زبون بزنه که های تو مطیعم شدی یا هرچی کم کم با زبون خوش بگو این رنگو بپوشم و فلان

بمظرم ی مشاوره هم برین ک مطمعنن نمیاد

راستی سنم زیاد نیست ولی واقعا انقد سختی کشیدم ک بتونم نصیحتت کنم

دوست نداشتی هیچکدومشو اجرا نکن با عقلت تصمیم بگیر!

‌‌التماس دعا.

حالا چادری بودن منافاتی با شاد و شنگول بودن نداره ها.

کاش صحبت‌های مهم رو با چت نکنید 

شما نیاز به مشاوره دارید انگار هردو یه گلایه هایی دارید که تلنبار شده و باعث دوریتون شده 

خیانت و اینایی که بهش گفتی حدس و گمان بود یا مطمئنید؟

چطور درستش کنم ؟ رفتم مشاور دو جلسه فقط ازم حرف کشید و راهکار نداد وسط حرفا همش ساعتش رو نگاه میکرد ...

مشاورت عوض کن اون آدم فقط پول میخواد بعضیا وجدان کاری ندارن اگه تو شهر خودت نبود به شهرای دیگه مراجعه کن پرس و جو کن بهترین آدم پیدا کن هیچوقت این مسائل کم در نظر نگیر یه روح درگیر بدن سالم هم زمین گیر میکنه

🌃🏙
کجاش مقصر بودم گلم خواهش میکنم بگو 

ببین عزیزم.اینکه کار شوهرت اشتباه بوده حالا ماکه نبودیم اونجا خودت بودی. شکی نیست

ولی اون این کارو کرد توکه نباید بیای همه چی زندگی تو زیر سوال ببری... نباید نباید یه جوری حرف بزنی مردونگی همسرت بره زیر سوال..

حالا اگه یه جایی یه چیزی گفت دیگه تو حتما گیر سه پیج نده که این‌کارو کرده به جاش باهاش وقتی آرومه حرف بزن

من شاید اندازه شما تو زندگی مشترک نبوده باشم ولی اینو خودم تجربش کردم که میگم

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
چطور اقتدار میدی من سالها حتی لباس خودم و بچه ها و نوع غذا رو به سلیقه ایشون گذاشتم ، بیرون رفتن روا ...

خب دیگه به سلیقه اون که نباید باشی 

فقط باید زبونو بچرخونی و یه سری نکات رو رعایت کنی 

ببین من یه کانال توی ایتا دارم که اقتدار دادن رو از اون یاد گرفتم 

اگر ایتا داری بگو تا کانالش رو بهت بدم 

خیلی خیلی جالب و موثره 

مطمعنی زبان ۲۰۰ گرمه😂😂

چمیدانم خواهر 😂😂😂 

مثلا 200 گرمه 

حالا شاید یه کیلو باشع 

شاید 50 گرم 

اره من خودم وقتایی که به شوهرم اقتدار میدم بنده خدا دیوونه ام میشه  هی چپ میره راست میره میگع ...

واقعا زن خوب زنیه که با سیاست رفتار کنه بدونه چه حرفیه کجا بزنه

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹