2777
2789
عنوان

پربازدید امشب فک کنم اینجا باشه ، با سیاستها و عاقلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چرا باید بعد از ۱۴ سال تازه یادش بیوفته اینچیزا رو؟؟ تا الانم همینطوری بوده؟ هی همیشه گیر مید ...

نه خواهر من همش قرنطینه بودم سالها ، تقریبا چند ساله شاغلم اونم تو رودربایستی بابام افتاد بازم منو عذاب میداد وقتی میرفتم سرکار 

خیانت الان هم می‌کنه یا نه؟؟؟

اگه اره که کلا ولش کن و زندگی خودتو بکن با بچه هات بزار هروقت رفت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌هروقت خواست آمد...فقط هزینه هات رو بده...

اگه هم که خیانت نکرده بشینید باهم صحبت کنید

❤️
شوهرت ایراد داره درست ولی یکم بهش بگو چشم هرچی تو بگی ببین چی میشه؟ انگار فقط همینو میخواد

١٠ سال چشم گفتم آرزو به دل یه لباس روشن موندم دیگخخواهرشوهرام شاکی بودن از نوع پوششم 

راهنماییم میکنید عزیزم ؟ 

همونطور که زنها نیاز دارن جمله ی دوستت دارم رو بشنون و محبت کلامی و لمسی ببینن 

مردها نیاز دارن که بهشون اقتدار بدی و یه جوری رفتار کنی که انگار اون رییس خونه است 

میدونی این نیازه که توی خلقتشونه 

دست خودشون نیست 

وقتی بهشون بگی چشششم 

انگار گفتی دوستت دارم 

ولی تو هرروزروزی سه نوبت بهش بگو دوستت دارم اصلا براشون مهم نیست 

مثل خانوما که اگر شوهرمون زن ذلیل باشه ازشون فراری ایم 

البته کلا ما خانوما وقتی شاغل میشیم انگار مستقل بودن زیر زبونمون مزه میده و دوست نداریم زیر سلطه شوهر باشیم  

ولی حقیقتش اینه که وقتی به شوهرمون اقتدار بدیم در اصل انگار اونو توی مشتمون گرفتیم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من خیلی تو این زندگی زحمت کشیدم ، چتای آخرم رو خوندی در مورد ارتباط ؟ بازم نیتش خیره ؟ 

نمیشه گفت فقط شما بودی زحمت کشیدی تا وقتی اینجوری نگاه کنی شوهرت همیشه مقصره

ببین حتی تو بدترین دعوا حرفای تو بیشترین تاثیرو رو شوهرت می زاره هیچیچچچ وقت نباید بگی همسر خوبی نبودی..از این بابت که اینو گفتی دلت پر بوده به نظرم تو مقصری

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
١٠ سال چشم گفتم آرزو به دل یه لباس روشن موندم دیگخخواهرشوهرام شاکی بودن از نوع پوششم 

چی بگم والا.

من تو زندگیتون نیستممممم

انشالله درست شه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
همونطور که زنها نیاز دارن جمله ی دوستت دارم رو بشنون و محبت کلامی و لمسی ببینن  مردها نیاز دار ...

دقیقااااا...

اینو قشنگگگ میفهمم من بعداز کلی اعصاب خوردی و دعوا

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
همونطور که زنها نیاز دارن جمله ی دوستت دارم رو بشنون و محبت کلامی و لمسی ببینن  مردها نیاز دار ...

١٠ سال اقتدار دادم از یه دختر شاد و شنگول شدم چادری ، برا یه کارت شارژ که بخوام با مامانم حرف بزنم التماسشمیکردم 

نه خواهر من همش قرنطینه بودم سالها ، تقریبا چند ساله شاغلم اونم تو رودربایستی بابام افتاد بازم منو ع ...

الهی عزیزممم🥺 بلاخره هرکس ی اخلاق گندی داره دیگ....💔

من عقدم شوهرم اخلاقای خوب زیاد داره ولی بعضی اوقات تو خونه فامیلای خودش یا بیرون میگه روسریتو درست کن تو این چند سال ک میشناسمش هیچوقت نشده بگه چرا فلانی اینجوری نگات کرد!!!

آخه مگه ما مسئول چشای مردمیم؟؟؟ بهش بگو نگاه کرده؟ خب برو یقشو بگیر ببین چرا نگا میکنه.

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂