همسرم بخاطر یه لباس عروسی بهم گیر داده که اینو نپوش، بعدشم امشب رفتیم خونه خواهرش گیر که چرا دامادشون منو بد نگاه کرده ، در حالی که من لباسم پوشیده و مناسب بوده و حرکت بدی هم از دامادشون ندیدم
شما فقط مهارت های زندگی مشترک و تفاوت های زن و مرد رو نمیدونید
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین حساسیت درجه داره وقتی دیدی طرفت شکاکه بدون خودش شناگر ماهریه به خاطر همین تورو به زور تو مشتش نگه میداره انقدر تخریبت میکنه تا به بودن باهاش ادامه بدی به قولی تورو اندازه ی دهنش میکنه چیزیکه من از رفتار شوهرت فهمیدم ولی ۱۴ ساله داری باهاش ادامه میدی کار از کار گذشته
هیچی عزیزم ادم شکاک و بددل هیچ جوره درست نمیشه شوهر من یه نمونشه با بدبختی و فقیری و همه چیزش ساختم ولی هرروز یه تهمتیه که بهم میزنه مرذ بددل هیچوقت ادم نمیشه
بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤