2777
2789
عنوان

سالهای قبل تاپیک خرید عید کلی جلو میرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 60 پست

خرید عید ندارم

بخاطر درس و اینا حوصله ام برا خرید مرده

ایشالا سال بعد برا خرید عید منم تاپیک میزنم😁🤘🏿

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق فرموده نامزد محترم و برادر بیتربیتم امسال باید نرم جایی بشینم و درس بخونم😑

پس چیزی نمیخرم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

من فقط برای دخترم خریدم  واقعا قیمتا وحشتناکه بنظرم  غیر ازون بازسازی خونه انجام دادم ان ...

ما هم دیشب برای پسرم فقط یه تیشرت یه شلوار جین یه کفش خریدیم شد ۲۵۰۰😐😐

عزیزم مبارکش باشه بچه ها در اولویتن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یا اینقد میگن خوش ب حالت و فلان ک طرف بدبخته پو عالم میشه

آخ گفتیییییی  متنفرم از کلمه خوشبحال

تو بیمارستان سرمسرم بچم تموم شد زنه برگشت گفت خوشبحالت میری خونه 

فرداش بچم تب کرد بستری نوشتن براش

خرید عید ندارم بخاطر درس و اینا حوصله ام برا خرید مرده ایشالا سال بعد برا خرید عید منم تاپیک میزنم ...

انشالله

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یکیم عکس میذاره با خاک یکسانش میکنن

چرا اخه من عاشق تاپیک خریدم 

چون پول مردم کم شده همه چی گرون شده  من یه کت کوتاه سوزندوزی میخوام بدوزم با یه سارافن بلند بر ...

افرین که هنرش رو داری 👍مبارکت باشه به دل خوش بپوشی 

من فقط یه مانتو سفارش دادم  چون لباسای دیگم تنم نمیشه  وگرنه جایی نمیریم عید  یه ش ...

عزیزم چه نازه 😍😍😍مبارکت باشه واقعا خوشم اومد 

والا چی بگیم ادم وقتی تاپیکای 19میلیونی و 36 میلیونی میبینه دیگه روش نمیشه بگه ی مانتو گرفتم دو تومن ...

کو تاپیکای اینطوری قضیشون چیه؟؟؟

تاپیک زیاد زده شده در این مورد  وضع اقتصادی لکثر مردم اوکی نیس خیلیا هیچی نمی‌خرن  برا خ ...

اره واقعا وضعیت اقتصادی خیلی بده

عزیزم چه نازه 😍😍😍مبارکت باشه واقعا خوشم اومد 

قربونت عزیزم 😘😘

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍