2777
2789
عنوان

بیاین بگین این فراموشیه

341 بازدید | 37 پست

من عاشق یکی بودم دیونه وار

همه فهمیدن ولی اون منو نخواست

این قضیه مال ۷ سال پیش هنوزم میبینمش خیلی بهش فکر میکنم گریه میکنم یاد خاطره هامون میفتم و حسرتش رو دلمه

ولییی دیگه تصور اینکه باهاش باشم و مال من باشه منو به وجد نمیاره این فراموشیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینقد به بودن باهاش فکر کردی روحت ارضا شده و انگار همه چیز هایی رو که دلت میخواد تجربه کنی تجربه ک ...

اینکه من خودمو همیشه با اونی که دوسش دارم فرض میکنم چی؟

من همش حس میکنم اون کنارمه موقع غذا موقع بیرون رفتن یا حتی خواب🥺 

حس بدیه

اره حس بدیه،ولی باعث میشه کارهای اشتباه کمتر کنی، من خودم مثلا دوست دارم یسری کارا رو تجربه کنم که شاید به بدنم اسیب بزنه اینقد تصورشون میکنم که دیگه نمیخوام تجربشون کنم انگار سیراب شدم

اینکه من خودمو همیشه با اونی که دوسش دارم فرض میکنم چی؟ من همش حس میکنم اون کنارمه موقع غذا موقع بی ...

میدونی تو یه موجود فرضی توی ذهنت ساختی، که  دقیقا باب میلته اذیتت نمیکنه همونجوری که دوست داری کنارته، بهت اینقد حس امنیت و حس خوب میده که حتی ب واقعیت داری ترجیحش میدی

اره حس بدیه،ولی باعث میشه کارهای اشتباه کمتر کنی، من خودم مثلا دوست دارم یسری کارا رو تجربه کنم که ش ...

اتفاقا من توی ی کتاب خوندم که ی چیزی رو تصور کنی تورو سمت اون کار میکشونه

میدونی تو یه موجود فرضی توی ذهنت ساختی، که  دقیقا باب میلته اذیتت نمیکنه همونجوری که دوست داری ...

خیلی حس خوبیه برام 

حس میکنم اون آدم فرضی که توی ذهنم ساختم ولی بیشتر حالمو خوب میکنه شاید باورتون نشه ولی وقتی کسی اذیتم میکنه میام پیش همون آدم فرضی براش تعریف میکنم بعدش حالم اینقد خوب میشه 

اتفاقا من توی ی کتاب خوندم که ی چیزی رو تصور کنی تورو سمت اون کار میکشونه

میدونی بستگی ب شخصیت آدم داره ، من یکم تنوع طلبم اگه یچیزی مدام در نظرم باشه دیگ بعد ی مدت خیلی دوست ندارم سمتش برم.

خیلی حس خوبیه برام  حس میکنم اون آدم فرضی که توی ذهنم ساختم ولی بیشتر حالمو خوب میکنه شاید باو ...

متوجم، اون احساساتی ک دوست داری از افراد کنارت بگیری داری از تصوراتت میگیری.

مثلا میدونی من عاشق جلب توجه کردنم ولی میدونم باعث اسیب روحی روانی میشه. توی خلوتم اینکارو میکنم و وقتی توی جمع هستم خیلی متین و آروم میشم :)

چقد شما شبیه منید

یچیز دیگ ام هست این از یچیز دیگ هم ممکنه منشا بگیره، خود واقعی منو تو مورد قبول خیلیا نیست. بخاطر همین اینجوری میشیم. روح ما دوست داره ازاد باشه ولی وقتی میدونیم دیگران اجازه نمیدن میاریمش توی ی بعد دیگ ب اسم تصور و خیال.