2777
2789
عنوان

بچه ها چه بلایی داره سرم میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 33 پست

پسر منم هشت سالشه عین پسر شماس ولی از همین حالا روش کار کن هیچ وقت دیر نیس یه ماگ براش بخر بذار تو آشپزخونه بگو هر وقت آب خواستی برو پر کن بخور اصلا براش آب نیار این یه قانونه آب هرکی خواست خودش بره بخوره 

آشغال انداختن و ... هم براش رو برگه بنویس قانون های خونه رو بچسبون رو یخچال کم کم درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.منم 15  روزه مادرمو ازدست دادم. خیلی سخته😞 دوتا بچه کوچیک دارم.خواهر ندارم..خیلی عصبی و ...

خدا مادرتو  بیامرزه عزیز دلم من خواهرتم جون بخوته

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

هعییی_منم مادرم رو اردیبهشت۱۴۰۰بخاطرکرونا ازدست دادم ذره ذره حرفاتو با پوست واستخونام درک میکنم_منم عجیب وابسته بودم همه کسم بود_ولی دخترخوب خودتو وابسته قرص نکن خودتو زمین گیرنکن سرت روبایکچیزی بندکن منم یک پسر۱۱ساله دارم مثل پسرخودت باهمون مشغولم_ماها بعدازمادرمون کسیو نداریم دلسوزمون باشه خودتوننداز 

عزیزم خدا مادرت رو بیامرزه. خیلی خیلی سخته نبود مادر من که حتی موقعی که فکر میکنم اگه یه روز مادرم نباشه چیکار میکنم گریه میکنم.

ولی یه لحظه فکر کنید اگه مادرتون زنده بود و حال روحی شمارو اینجوری میدید چی میگفت بهتون؟ بخاطر اینکه روح مادرت شاد باشه باید بلند بشی . پسرت شیطونیش بخاطر حال روحی خود شماست. اون میخواد باهاتون ارتباط برقرار کنه و میبینه وقتهایی که چیزی ازتون میخواد جوابش رو میدین تند تند ازتون درخواستی میکنه. من خودم یک سال بیشتره قرص اضطراب و افسردگی میخوردم ولی دو ماهه گذاشتم کنار. میدیدم بچه هام چقدر اذیت میشن دخترم۱۱ سالشه برای اینکه باهام ارتباط برقرار کنه تند تند سوالات درسی میپرسید . الان دوماهه تمرکز کردم رو بچه هام  به درس و مشق میرسم روزی نیم ساعت آهنگ باز میکنم میرقصم. قبلا انقدر خودمو درگیر کرده بودم باور کنید هم مشکل قلبی پیدا کردم هم تنفسی هم عضلانی. سعی کن گذشته رو بذاری کنار اگه میتونی برو کلاس های اموزشی یا ورزش ولی خودتو ول نکن. همه یه روز رفتنی هستن اونی که واست میمونه خودتی. 

ببین عزیزم همه ما مثل مسافرای یه قطار میمونیم که وقتی به مقصد رسیدیم پیاده میشیم و مسیرمون رو ادامه میدیم خدا رحمت کنه مادرتون رو و مسیرش پر از نور باشه 

شما باید به زندگی ادامه بدید همه ما روزی به ایستگاه میرسیم و باید پیاده شیم 

شما الان فقط باید انرژی روحی خودتون رو بالا ببری یک کلاس ایروبیک ثبت نام کن هم ورزش میکنی هم در جمع دوستانه قرار میگیری و هم از محیط خانه فاصله میگیری یه کم وقت برای خودت بزار کم کم به زندگی عادی بر میگردی 

خدا مادرتونو رحمت کنه،منم دو روزه داییم رو از دست دادم،ولی دنیا همینه،همه ما همینیم،مگه کسی قراره همیشه تو همین دنیا بمونه،همه باز میریم پیش عزیزانمون

یه مقدار تو این حالتی که براتون پیش اومده بنظرم شوهرت هم مقصر هست کمکت نمیکنه،بچه هم خب بچه ست اما پدرش اگه یه کم پیگیرش باشه شاید بیشتر نظم رو یاد بگیره

دکتر بهزاد چاووشی رو تو اینستا سرچ کن... برو پیش اون 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
الان چه قرصی می خوری شما؟ لرزش دستتون برطرف شد؟

قرص نمیخورم مشکلم چیز دیگه ای بود که خوب شدم الان بله

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود