2777
2789
عنوان

پول یا عشق همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 63 پست
کسی که میخوامش خیلی براش مهمم و متعهد و قدردانه  برای آرامش و راحتی من داره تلاش میکنه دوتایی ...

متاهلی ؟

نمیگم عشق وجود نداره ولی اطمینانی ندارم عشقی واقعی باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم عشق چون دیگه پول حالمو خوب نمیکنه و فقط یه انرژی و حس خوب مثل عشق میخوام و البته عشق از نظر من دیگه وجود نداره و اینکه اگر عاشق باشی طرفت زشت ترین هم باشه باز دوسش داری و کنارش خوشبختی و خوشبختی به پول نیست 

من میگم عشق چون دیگه پول حالمو خوب نمیکنه و فقط یه انرژی و حس خوب مثل عشق میخوام و البته عشق از نظر ...

و منی ک فک میکنم پول ک داشته باشی کمبود هیچی نداری میتونیم ب عشقت برسی

من عشق انتخاب میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

متاهلی ؟ نمیگم عشق وجود نداره ولی اطمینانی ندارم عشقی واقعی باشه

بله

خیلی کمه فکر میکنم الان دوره زمونه بدیه کسی خودشو نگه نمیداره بیش از حد تنوع طلبن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

من عشقو انتخاب کردم ولی بدون پول درصد شادی ها خیلی کم میشه . یعنی باید پول باشه ک واسه هم کادو بخریم .پول باید باشه ک عشقولانه یه رستوران یا کافه رفت . باید پول باشه ک واس هم گل بخریم  پول باید باشه ک مسافرت بریمو شاد باشیم .وقتی پول نیست ماشینم نیست که حتی دور خالی بزنی یه پارکی دریایی بری.نگاه پیاده یا با ماشین خط هم میریم ولی اون کیفیتو نداره .چون نمیتونی کلی بساط با خودت دست بگیری ببری . کلا سخته