2777
2789
عنوان

پول یا عشق همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 63 پست
چقدررر منی تو 😂🤦‍♀️ این عادیه ب نظرت ؟🤦‍♀️😂

اره بابا کو عشق واقعی کو پسری که تا اخر پات بمونه ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

و منی ک فک میکنم پول ک داشته باشی کمبود هیچی نداری میتونیم ب عشقت برسی

من نمیگم پولدارم ولی واقعا اگر پول بی نهایت داشته باشم کاری نیست باهاش انجام بدم که حالگ خوب بشه 

الان از نظرم عشقی وجود نداره و عشق منم عشق یه نفر دیگه و عاشق یکی دیگس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا  نمیشه کسیو باور کرد الان ....

منم خیلی زمان برد بهش اطمینان پیدا کنم

امیدارم آدم درست زندگیتو پیدا کنی عزیزدلم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

عشق

ما از زیر صفر شروع کردیم جوری که پول نشون و حلقه و دسته گل روز خواستگاری هم با پول قرضی بود

شکر خدا الان همه چیز در حد خودمون داریم

خونه

ماشین

طلا

پس انداز

در حد خودمون خوب میپوشم و میخوریم و میگردیم

درسته گاهیم تنهایی سخته

تنهایی که همیشه سخته

از کسانی که عشق رو تجربه کردن اگه بپرسید بهتون میگن که اصلا مقایسه ای بین پول و عشق نیست، چون مرتبه عشق خیلی بالاتره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
اره بابا کو عشق واقعی کو پسری که تا اخر پات بمونه ؟

بابا تو دیگه خود منی 😂

منم دقیقا ب همین فکر میکنم 

عشقی ک واقعی باشه دو طرف تعهد داشته باشن نیست ب نظرم اگرم باشه خیلی کم نمیتونم ب هیچ پسری اطمینان کنم هییچ باورت میشه؟

عشق ما از زیر صفر شروع کردیم جوری که پول نشون و حلقه و دسته گل روز خواستگاری هم با پول قرضی بود شک ...

خداروشکر 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بابا تو دیگه خود منی 😂 منم دقیقا ب همین فکر میکنم  عشقی ک واقعی باشه دو طرف تعهد داشته باشن ...

منم همین طوریم نمی تونم اعتماد کنم 😁

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

تنهایی که همیشه سخته از کسانی که عشق رو تجربه کردن اگه بپرسید بهتون میگن که اصلا مقایسه ای بین پول ...

ولی اگه پول نباشه عشقیم در کار نیست 

خیلی از زنو مردو دیدم ک ب خاطر پول ازدواج کردن !!

یا ب خاطر بی پولی وضع مالی طلاق خیلی زیاد شده