2777
2789
عنوان

چطور میشه خونه خرید

2947 بازدید | 43 پست

خدایا آخه چطور خونه بخریم حتی قدرت خرید خونه تو شهرستان هم نداریم توروخدا چطور خونه می‌خرن یکی بگه

امروز از ته دلم شکستن غرور خانوادگیمونو احساس کردم هعییی 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

خدایا ینی تو کره زمین به این بزرگی و کهکشان راه شیری و جهان به این عظمت ۲۰۰ متر قابل نمیبینی بدی به ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله اون روزم میرسه،کلید بزنیم در خونه ی خودمون رو باز کنیم نه خونه ی مردم و مادرشوهر رو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
وای منم ده میلیون اجاره خونه میدیم 😥😥😥😥سال دیگه می‌کنه ۱۵ میلیون

تاپیک قبلیمو اگ حوصله داشتی بخون سرم داره منفجر میشه دیگه نمیکشم دلم میسوزه واسه خانوادم

ببین حداقل ۱۰۰ هزار تومن از زندگی تو شده بزن طلا بخر حداقل یکسال طلا بخر . بعد وام مسکن بگیر .هر چقدر هم کم داشتی بده رهن .مسکن مهر بخر .۳۰۰ رهن .بازار مسکن فعلا خوابیده نگران نباش .و هر چی میتونی بفروش حتی فرش زیر پاتو

همه چی خوب میشه تلاش کن 
چند تا بانك ديگه بالاخره بايد چند سال كار كرده باشي پس انداز داشته باشي ك بشه خريد

نه بابا نمیشه من به همه راه ها زدم 

چند سال اره برای اونی که کارمنده بانک و فلان باشه .... شغل خوب

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

با پول وام بايد بگيري 

بابا انقد مادر پدرم وام برداشتن ولی به هیچ جا نرسیدیم هربار وام برداشتیم کم بود همیشه هم تو قسط و قرض بودیم هیچوقت نبود زندگی بدون قرض و غوله رو حتی برای ۶ ماه تجربه کنیم همیشه من و خواهرام درحال شکرگزاری و نوشتن رویاها که یروز طعم زندگی که میخواییم بچشیم

ببین حداقل ۱۰۰ هزار تومن از زندگی تو شده بزن طلا بخر حداقل یکسال طلا بخر . بعد وام مسکن بگیر .هر چقد ...

باورت میشه همه راه ها رو رفتم ؟ تو تهران زیر ۲ میلیارد خونه نیست وام هم گرفتم ولی ۲ میلیارد وام نمیدن که نهایت ۳۰۰ میلیون

منتظرم مسکن ملی تهران باز بشه ثبت نام کنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

ببین حداقل ۱۰۰ هزار تومن از زندگی تو شده بزن طلا بخر حداقل یکسال طلا بخر . بعد وام مسکن بگیر .هر چقد ...

بقرآن اگه ماهی پنج تومن درآمد داشتم این وضع خانوادم نبود پدرر مادرم انقد ساده ن که همیشه محکومیم به این وضع زندگی هیچوقت ب حرف ما گوش ندادن الانم خر و سگ مسخره مون میکنن سه تا دختر دم بختیم ولی حتی مادرم جهاز خوب نداشته خونه جای خود داره اگ بیکار بودن میگفتم حق دارن ولی هردو کارمندم ازین میسوزم که هیچوقت بلد نبودن مدیریت کنن الانم در حسرت خونه و زندگی و ماشین خوبیم چون وقتی ارزون بود مردمو دور خودشون جمع کردن تا بخورن و لذت ببرن الان ک وضعمون داغون سگ پر نمیزنه در خونمون