2777
2789
عنوان

بهم خیانت شد ولی بازم برگشتم

1946 بازدید | 57 پست

با گوشای خودم شنیدم شوهرم داشت تلفنی با ی خانمی حرف میزد و از کثافت کاریهاشون میگفتن رفتم خونه بابام ولی برگشتم فقط بخاطر دخترم و بچه ی تو شکمم احساس بیچارگی میکنم خیلی خیلی غرورم شکست کاش میمردم ولی اینو نمیدونستم ولی با تعهد برگشتم ک دیگه تکرار نکنه سه روز تمام فقط گفت غلط کردمو گه خوردم ولی بازم نارحتم نمیدونم چجوری ادامه بدم چجوری دوباره بتونم بهش اعتماد کنم کمکم کنین خانوما خیلی شکستم داغونم اگه دوتا بچه هام نبودن    

خب عقل نداری 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور باباش اصلا ادم حسابش نکن دیگه . فقط برا خودت و بچه هات زندگی کن فکر کن از این به بعد فقط ی حماله برا تو و بچه هات ن چیز دیگه 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩