2777
2789

سلام عزیزان 

مادر شوهرم دختر ندارن و دختر خیلی دوست دارن فقط یک جاریم دختر داره و بقیه ندارن و اونو بیشتر دوسش دارن من رفتم سونو فهمیدم بچمون پسره و برای خودمو و همسرم اصلا فرقی نداشت چی باشه چون بچه اولمونه اما همه میگفتن کاش دختر باشه و از این حرفا امروزم که به مادرشوهرم گفتیم بچمون پسره گفت مبارکه ولی برای ما دختر شیرین تره راستش خیلی ناراحت شدم من و همسرم کلی شوق داشتیم که گفتیم پسره ... شما جای من باشید چجوری با همچین خانواده هایی رفتار میکنید از طرفی اون جاریم که دختر داره خیلی به خودش میباله اگه بعدا چیزی بهم گفتن چی بهشون بگم ؟ شما مث من تجربه کردین این حسو ؟ ببخشید اما بنظرم ته بی فرهنگیه که بعضی ها دختر یا پسر دوست دارن هر دو نعمت خداست چه فرقی داره اخه 

من عاشق دخترم اما پسرم دوست داشتم که متاسفانه دیگه هیچوقت نمیتونم پسر دار شم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات مهم نباشه 

هرکسی یه چیزی دوس داره اما برای خودش 

اگر حرفی زدن بگو ایشالا دختر قسمت خودتون بشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانواده هارو بیخیال 

مهم خودتو شوهرتی 

صلاح خدا در این بوده که پسر داشته باشید 

بعدها هم حرفی شد بگو خدا صلاح بنده شو بهتر میدونه 

به یکی دختر میده یکی هم پسر

جفتشم برکت خدان 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
والله 90 درصد خونواده هایی که من دیدم کمبود پسردارن و جنسیت بیشترنوه هاشون دختره. شما خیلی استثناء ه ...

اره واقعا من سمت مادرم همه دختر دارن و پسر دوست دارن اما خانواده شوهرم برعکسن 

من مادر بزرگام پسر دوستن برعکسش پدربزرگم عاشق دختر

یکیشون که میگه نه من همه را دوست دارم 

اون یکی هم هی قربون صدقه آدم میره

من دختر دوم هستم و یک خواهر بزرگتر دارم که ۱۵ سال تفاوت سنی داریم.مادرم دوره من برای تعیین جنسیت من نرفته بود و بعد که من به دنیا اومدم چون میگفتن پسر هست و اینا آجیم به زن عموم گفته بود اگر کسی بخواد بیاد درمورد جنسیت بچمون حرف بزنه حرمت ها را میزارم کنار و هرچی از دهنم در اومد بهش میگم و برو بهشون بگو.آخه پسر عمم هم با من بدنیا اومد و پسر بود و کلا توی فامیل پدری یا یه دختر و پسر یا یه بچه داشتند و خانواده مادری بیشترشون پسر.ولی خانواده خودم اصلا براشون فرقی نداشت و فقط من و خواهرم را دارند که دختر هستیم.

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
اره واقعا من سمت مادرم همه دختر دارن و پسر دوست دارن اما خانواده شوهرم برعکسن 

اگه بخوای کلی نگاه کنی، در کل دنیا،دخترا بیشتراز پسران(این موضوع مخصوصا در چنددهه اخیر به دلایل مختلف بیشترشده)

به نظرم باید خوشحال باشی که پسرزاییدی، چون اگه بخواد اینجور پیش بره که اکثرا دارن دختر میزاین، درچندسال آیندا به شدت ترکیب جمعیتی بهم میخوره که این از نشانه های آخرالزمانه.