2777
2789
عنوان

بچهاااا مادرشوهرم زنگ زده میگه بیا کمک منم حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 31 پست
اخه مادرشوهرم اعتقادی ب پریود نداره میگه چیزی نیست ک با ی مسکن حل میشه خودشم همیشه کار میکرده و فلان ...

ب نظرم راست بگو ،یا مهمون بگو اومده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو چند ماهی گفتی اخه خانواده همسر منم دعا جادو خیلی هست🤦🏼‍♀️

میگم که تا سه ماه همش گفتم مریضم و سرماخوردم و سردرد دارم و معدم بهم ریخته تا اینکه بعد از سه ماه خودشون اومدن خونمون بهشون گفتم حامله ام 

الان توی ماه پنج هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چند ماهی شکمت گنده شد؟

من از دو ماهگی شکمم گرد شده بود ولی شکمم تابلو نبود قیافمو هرکی میدید میفهمید حامله ام 

مثلا رفته بودم ابروهامو آرایشگر برداره ماسکم زده بودم یهو ازم پرسید حامله ای گفتم از کجا فهمیدی گفت چشمات خیلی تابلوه که حامله ای 

اخه مادرشوهرم اعتقادی ب پریود نداره میگه چیزی نیست ک با ی مسکن حل میشه خودشم همیشه کار میکرده و فلان ...

ب شوهرت بگو هزینه ی یه خانم خدماتی رو بده تا یه شرکت یه نفرو بفرسته کارای خونه مادرشو بکنه

تو. حامله هم نبودی چرا باید بری خونه ی یکی دیگه بساب بساب که فردا پس فردا هزار درد و مرض بگیری؟؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
به نظرت بگم مادرم باهاش صحبت کنه خوب نیست؟

نه اصلا پای مادرت وسط نکش

به شوهرت بگو فردا یه خانم‌خدماتی ببره دو ساعته کارای مادرش انجام بده 

کلا حتی اگه باردارم نبودی نباید ازت توقع میکرد عروس که کلفت نیست فکر نکن خودمون عروس نداریم والا جای یکی چهار تا داریم هیچ وقت ازشون توقع نداشتیم ظرف جلوشون بردارن چه برسه بیان تمیز کار خونه مامان

مگه چیه بگو مامان جون حقیقتش تازه فهمیدم باردارم.نمیتونم بیام لطفا فعلا به کسی هم نگید تا سونو برم خیالم راحت شه.توکلت به خدا باشه از الان منفی بافی نکن خدا خودش داده خودش هم نگه میداره