2777
2789
عنوان

جای من و شوهرم عوض شده

619 بازدید | 15 پست

حالا که من حالم خوبه 

من بیخیالم و دیگه برام مهم نیست محبت کردن یا نکردنش 

توجه یا بی توجهیش 

اون افسرده شده 

چندباری دم از مردن زد ، گاهی ی پست می‌فرسته راجع به دوری من راجع به نبودن خودش!

و پست عاشقانه خیلی می‌فرسته 

من فاصله گرفتم و از این شرایط راضیم چون بیشتر قدر خوب بودنمو می‌دونه ...

نمیدونم چرا اون حالش بده😕😕😕

امروز اینو فرستاده ، ولی من پیشش بودم 😐

صدای روی ریلز میگه این آهنگ رو برای کسی بفرست که ازش دوری!

چشه؟😐

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

ماهم همین بودیم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوری که صرفا به مکان نیست از لحاظ عاطفی و اینا منظورشه خیلی هم واضحه که چشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ماهم همین بودیم 

خب چیشد؟

عجیبه برام رفتاراش 

الان واقعا نسبت بهش بیخیال شدم 

حتی چت هامونم نگه نمیدارم 

گل خواستگاری و گل روز دختر ک بهم کادو داده بود رو دور انداختم 

عین خیالم نیست دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

خب ازش سوال کن قضیه چیه

آدمی نیست بشه باهاش حرف زد

آدمی هم نیست ک بشه بهش چسبید ، من بهش بچسبم اون فکر می‌کنه خبریه و فاصله میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چیشد؟ عجیبه برام رفتاراش  الان واقعا نسبت بهش بیخیال شدم  حتی چت هامونم نگه نمیدارم& ...

شوهرم همش کادو میگرفت پستای عاشقانه تگ میکرد منو یهو ابراز علاقه میکرد 

اما به مرور بهتر شد منم یکم باهاش بهتر شدم 

شوهرم خیانت کرده بود واسه همین سرد بودم البته هنوزم کم و بیش سردم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خب دوری که صرفا به مکان نیست از لحاظ عاطفی و اینا منظورشه خیلی هم واضحه که چشه

😕 چی بگم 

دغدغش وظایف خانه داری و همسر داری بود منم همه رو اوکی میکنم ولی صدمو نمیزارم 

همون طور ک اون نزاشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😕 چی بگم  دغدغش وظایف خانه داری و همسر داری بود منم همه رو اوکی میکنم ولی صدمو نمیزارم  ...

دیگه من نمیدونم مسائل شخصی بین خودتونه فقط گفتم واضحه چشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شوهرم همش کادو میگرفت پستای عاشقانه تگ میکرد منو یهو ابراز علاقه میکرد  اما به مرور بهتر شد من ...

شوهر من منو خیلی اذیت کرد 

خیلی

تا پای طلاق رفتم به غلط کردن افتاد 

برگشتم ،کم کم فهمیدم بهتره خودمو بزنم به نفهمی و ازشم فاصله بگیرم 

نمیدونم! شاید ی روزی همه چی درست شد 

حسم ک یکم بهش برگشته ولی بروز نمیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه من نمیدونم مسائل شخصی بین خودتونه فقط گفتم واضحه چشه

قربون تو😍

فکر نمی‌کردم حالیش باشه فاصله عاطفی چیه😐🤣

قبلاً من حس میکردم فرسنگ ها از هم دوریم الان جابجا شدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربون تو😍 فکر نمی‌کردم حالیش باشه فاصله عاطفی چیه😐🤣 قبلاً من حس میکردم فرسنگ ها از هم دوریم الا ...

امیدوارن هرچی که درسته به وقتش واستون اتفاق بیوفته

شوهر من منو خیلی اذیت کرد  خیلی تا پای طلاق رفتم به غلط کردن افتاد  برگشتم ،کم کم فهمید ...

میدونی اگه میخوای کسی عاشقت بشه تو اول عاشق خودت باش

منظورش ب شماست دوسداره عاطفی بهش نزدیک باشید بهش بیشتر محبت کن تو هم براش پست عاشقونه بفرس یا با پست ...

منم می‌فرستم ولی زیاد نه 

از همه لحاظ تغییر کردم 

خیلی از خود الآنم راضیم نمیتونم مثل قبل بهش بچسبم بازم غرورمو خورد کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40