2777
2789

شوهرم خیلی رفیق بازه جوری که هر روز باید یه وقتی رو با دوستاش میگذروند 

روز جمعه هم بلند شد با دوستاش رفت کوه ماشینو میخاست برام بذاره ولی اونم برد  منم دیگه طاقتم سر اومد 

اخه چند روز بود پشت سر هم بدون اینکه به ناراحتی من توجه کنه بلند میشد میرفت 

منم جمعه بلند شدم رفتم خونه ی مامانم 

بعد از ظهر ساعت ۵ زنگ زد بهم چند بار جواب ندادم به گوشی مامانم زنگ زد که اماده شین میام دنبالتون که خواهر و مادرم میخان بیان خونمون 

منم گفتم من امشب خونه نمیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد رفیق باز تا اخر عمرش ترک نمیکنه ‌

تا اخر عمرتون همینطور در جنگ و دعوا و کشمش خواهد گذشت . عمرت هدر میشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گفت  چرا گفتم مخام برم جایی اونم گفت حق نداری تا یک ربع دیگه خونه باشی اگر نه دیگه پات به خونه نمیرسه منم گفتم باشه دیگه پام به خونه نمیرسه 

گفت بچه رو اماده کن میام میبرمش گفتم بچمو نمیدم گفت بزور میبرمش منم گفتم دادگاه مشخص میکنه بچه با کی باشه گفت دادگاه خود منم 

بعد چند دیقه اومد خونه ی مامانم بچه رو صدا کرد منم گفتم بچمو نمیدم ببری گفت تو کاره ای نیستی و اتیشی شد دیگه مامان بابا فهمیدن و داد و بیداد شروع شد بچه هم ترسید شروع به گریه کرد که با بابا نمیرم 

بزور بغلش زد و من و مامان بابا جلوشو گرفتیم زد شیشه های درو شکست 

و رفت تو حیاط بعد چن دیقه دوباره اومد که بچه رو بدین بابام گفت اماده شو تو هم برو دیکه کشش نده منم گفتم باشه اماده شدم لباس پوشیدم بچه رو اماده کردم و رفتیم تو ماشین نشستیم یکم رفت تا سر کوچه رسید یهو فرمونو چرخوند و با گاز اومد جلو خونه ی مامانم گفت پیاده شین برین دیگه نمیخام شما رو ما هم بی هیچ حرفی پیاده شدیم که باز شروع به داد و بیداد نکنه و منو بزور پرت نکنه