2777
2789
عنوان

چرا باید به منی که گناه نکردم این حرفا گفته بشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 107 پست
اخه هیچ کس حرفمو باور نمیکنه همه فکر میکنن من دروغگوعم واقعا متاسفم برای اونایی که میگن من دروغگوعم ...

اینجا حرفای تازه واردار و باور نمیکنن. کدوم شهری؟ تهران ک نیستی هوم

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
بزار فک کنن ول کن بابا  قوی باش .جامعه بیشترشون خودخواه و بی درک  خیلی ها ظالم&nbs ...

دقیقا وقتی همجنسش بیاد چرت بگه از اونا چ توقعیع اخه 

این راهو طی نکردن ک بفهمن 

من یکی از نزدیکام فقط ۱۸ سالش بود یا۱۹ از صب میرف پلع دادگاهو طی میکرد 

۴_۵سال طول کشید صیغه طلاقو بخونن تموم شع 

هچ کس. نمیفهمه چ کشید چ حرفایی بهش گفتن ادم داغون میشع ت اون راه خدا برا دشمن ادم نخاد

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش تو برو تو اون راه ادامه بده شکایتم بکن ناراحته طرف حالش خوب نیس چرت نگین بسع

چرت تو میگی بی ادب بی کلاس 

اول درست صحبت کن 

بعدم بشین با عقل نخودیت خوب فکر کن 

قاضی شخص بیسوادی نیست ک بخواد از کلمه پرده استفاده کنه!!!! بخوادم بگه میگه بکارت!!! بعدم قاضی روزانه با صد تا پرونده طلاق سر و کار داره ینی ب همه درباره نداشتن بکارتشون گوشزد میکنه ؟؟؟؟!!!! من اولین کسی نبودم ک دروغا استارتر رو باور نکردم برو از صفحه اول بخون ببین چن نفر باور نکردن 

بزار فک کنن ول کن بابا  قوی باش .جامعه بیشترشون خودخواه و بی درک  خیلی ها ظالم&nbs ...

انقد داد زدم صدام گرفته به جز پدر و مادرم هیچ کسم ندارم انقد گریه کردم چشام شده کاسه خون ۲۳سالمه درست اما دلم خونه از همه از همه اونایی که گفتن تو اخرش پیر میشی هیچکی نمیگیرتت از همه اونایی که گفتن مطلقه مادرم انقد فکر و خیال منو کرده داره میشکنه پدرم پیرتر از همیشه اما خوبه خودم کردم باید بکشم 

چرت تو میگی بی ادب بی کلاس  اول درست صحبت کن  بعدم بشین با عقل نخودیت خوب فکر کن  ...

باور کن هچ‌کدوم از جملات چرتتو نخوندم فقط دیدم نوشتی بی کلاس ت ک با کلاسی برا همه ما بسع دیگ هم ریپلای نکن حوصلع تو امثال توعه بی منطقه بی درکو ندارم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دقیقا وقتی همجنسش بیاد چرت بگه از اونا چ توقعیع اخه  این راهو طی نکردن ک بفهمن  من یکی ا ...

الان هر ماه دادگاه داریم واسه تجدید ازدواج مجدد رد میشه صبخش باز دادخواست میده باز منو پدرمو میکشونه دادگاه فحاشی میکنه پدرمو میزنه

قاضی ک برای طلاق من بود بزگشت جلو اون عفریته گفت از کجا معلوم یکی بهتر بگیرتت. کلا ذهنشون فقط تو ای ...

کلا فکرشون تو ازدواجه😐🤣

بابا طرف داره طلاق میگیره از هرچی مرد دیگ اوقش میاد

💗
انقد داد زدم صدام گرفته به جز پدر و مادرم هیچ کسم ندارم انقد گریه کردم چشام شده کاسه خون ۲۳سالمه درس ...

من باور کردم اسی. فک کنم یه شهر کوچیکی. خدا بزرگه قوی باش. شوهر کردی تفاهم نداشتین میخوای طلاق بگیری وسلام . ب حرفای بقیه اهمیت نده . 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
الان هر ماه دادگاه داریم واسه تجدید ازدواج مجدد رد میشه صبخش باز دادخواست میده باز منو پدرمو میکشونه ...

بیشتر ب نفع مردع حتی مردی ک دست بزن دارع اعتیاد دارع 

این بندع خداعم هم شوهرش اعتیاد داش هم دست بزن مهریشو بخشبد بازم طولانی شد طلاقش چون نمیرفد دادگاه مردع

چرت تو میگی بی ادب بی کلاس  اول درست صحبت کن  بعدم بشین با عقل نخودیت خوب فکر کن  ...

چرا واقعا متوجه نیستی ؟

اصلا اخبار رو دنبال میکنی ؟

رانت های نماینده ها و پولشویی همشون در اومده !!!

کوروش کمپانی صد میلیارد دزدید رفت ولی نرفتن دنبالش!!!!

چای دبش سه هزار میلیارد دلار  دزدید و رفت نرفتن دنبالش 

یه زن بی حجاب رو تو ماشین ببینن  جد و ابادش رو درمیارن اینا  !!!

الان وزیرخارجه با اون انگلیسی صحبت کردنش سواد داره !!!!!؟؟

قاضی که خودش رو بتونه به بالایی ها وصل کنه معلومه از چیزی نمیترسه !!

انقد داد زدم صدام گرفته به جز پدر و مادرم هیچ کسم ندارم انقد گریه کردم چشام شده کاسه خون ۲۳سالمه درس ...

😐خیلی سختش کردن بابا چیزی ک زیاده مرد😳چرا همچین میکنن اهمیت نده بگو اصن دیگ قصد ازدواج ندارم می‌خوام ادامه تحصیل بدم 

بنظرم اونقد قوی باش و رو پای خودت وایسا ک بقیه دیگ زر زر نکنن 

یا واقعا ادامه تحصیل بده یا یه حرفه آموزش ببین کار کن از زندگی لذت ببر امیدوارم عشق و شوهری ک لایقته یه روز بیاد تو زندگیت 

💗

دختر خوب اوه اینقدر قراره تو این جامعه گوه از این حرف ها بشنوی اگر بخوای از الان گریه کنیا چشم و چالت کور میشه باید قبول کنی جامعه خوبی نسبت به زنا نداریم اگر خوب بود شوهرت این کارها نمی‌کرد توام خودتو اینقدر قوی کن که به این جور ادما فقط لبخند بزنی و بی اعتنا ازشون رد بشی 

خیلی برام جالب بود این تاپیک طرف از دردو غمش میگه از غصش میگه بعد ی عدع میان بدتر ناراحت میکنن

منکه برا دشمنم نمیخام همچین اتفاقیو ولی از خدا بترسین انقدر با حرفاتون زخم نشید