2777
2789
عنوان

گربهههه رو چیکارکنم

92 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ماها پیش داخل حیاطمون ی گربه اومد و من بهش غذا دادم حالا دیگه ول کن نیست، تماااام حیاطمون شده دستشویی گربع و موقع شستن بسیاااار بو گند میده اون محیط و همچنین ب وسایل و چیزای داخل حیاطمون اسیب میزنه و خش میندازه 

چیکار کنم دیگه نیاد

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

به نظرم باید بترسونیدش که نیاد 

من شنیدم گربه از خیار بدش میاد اگر بزارید دیگه نمیاد

همسایه ی ما هم احمق به گربه رو داده میاد توی پارکینگ میره روی ماشینمون روی موتور‌همسرم میرفت مینشست همسرمم چندشش میشد آخر چادر خرید برای موتورش 😏

من نمیدونم یه عده که حیوان دوستن چرا مراعات حال بقیه رو نمیکنن شاید یکی فوبیا داشته باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید بترسونیدش که نیاد  من شنیدم گربه از خیار بدش میاد اگر بزارید دیگه نمیاد همسایه ی ...

منم اوایل از گریه نمیترسیدم اما حالا جرات نمیکنیم بریم تو حیاط 

تازه اگه در باز باشه میاد داخل خونه 

الان دیگه خیلییی میترسم از گربه 

بخدا آسی شدیم 

اشغال هم که اصلاااا نمیشه گذاشت تو کوچه یا حیاط 

پاره شون میکنه و همه جارو ب گند میکشه

به نظرم باید بترسونیدش که نیاد  من شنیدم گربه از خیار بدش میاد اگر بزارید دیگه نمیاد همسایه ی ...

حالا خیار میزارم تو حیاط اما خب این عادت کرده خونه اش انگار تو حیاطه مدام اینجاس 

چندتا خیار بزارم اخه🥺

🥲🥲 باور کن تو خود منی 

منم همین کارو کردم چون بارون شدید می یومد ی توله گربه که تازه به دنیا اومده بود رو پناه دادم یعنی ذله شدم از دستش وقتی کثافت کاریشو میشستم خودم تا ی ساعت عق میزدم 

بعدم پسرم دست زد بهش قارچ زد 

دیگه شوهرم انداختش تو کیسه برد انداختش بیرون محله 

گاهی عذاب وجدان میگیرم ولی خب واقعا نگهداریش سخت بود 

🥲🥲 باور کن تو خود منی  منم همین کارو کردم چون بارون شدید می یومد ی توله گربه که تازه به دنیا ...

بعدممم این گربه خیلییی کثافطه ،اصلا تو خاک دسشویی نمیکنه همشششش رو کاشی ها 

حیف ک نمیشه عکس داد چون چندشه وگرنه میفرسادم 😑

اتفاقا ماهم قراره چادر بخریم از دست گربه 

اماخب اخرش هی تو حیاطه

بعدممم این گربه خیلییی کثافطه ،اصلا تو خاک دسشویی نمیکنه همشششش رو کاشی ها  حیف ک نمیشه عکس ...

عکس لازم نیست خودم دوسه ماه درگیر یکیشون بودم 

قشنگ میومد خودشو اویزون در میکرد میو میو میکرد 

شوهرم میگفت پسر کوچیکت کارت داره 😄😕

تا صدا در رو میشنید سریع خودشو میرسوند که بیاد داخل 

قشنگ مینشست زیر دست پسرم تا نازش کنه 

من دوسش داشتم ولی واقعا دیگه تحمل کثافت کاریشو نداشتم 

عکس لازم نیست خودم دوسه ماه درگیر یکیشون بودم  قشنگ میومد خودشو اویزون در میکرد میو میو میکرد& ...

من از گربه دیگه خیلیییی میترسم درحدی ک گریه ام بگیره و دیگه هم غذا نمیدمش😵‍💫

من واقعا نمیدونم اینا که حیوون خونگی دارن چیکار میکنن

من خب خودمم ی مدت سگ داشتم اما ازبسسسس لوس میشن ب ادم واقعا از کار و‌زندگی ادم میفته بعدشم کلیییی مسعولیت مث غذا دادن و تمیزکاری و ….

منک دادمش ب صاحبش