2777
2789

سلام قشنگای من 😘

من حدودا سه ماه اینا یه پسری رو فالو داشتم .

و یخورده ازش خوشم میومد ..

بعد من کلا زیاد استوری نکیزارم هروقت از خودم میذاشتم لایک میکرد 

بعد یکی دوبار هم ریپ میزد 

یبار از دانشگاهم گذاشتم اونم قبلا تو اون دانشگاه درس میخوند ریپ زد کلی ویس میداد خاطراتش تعریف میکرد 

خلاصه دوست داشت حرف بزنه 

منم کلا دحتریم خیلی ساکتم ازین دخترای پر سیاست نیستم بتونم مخ بزنم با طرز حرف زدنم کلا معمولی حرف میزدم . خلاصه که این اولین وآخرین حرف زدنمون شد  تا اینکه دوروز پیش تولدم بود از خودم عکس گذاشتم 

خیلی صمیمی طور نوشت 

به به  تولدت مبارک 😍 فوت ۱۰۰ سالگیت ❤️😁( دقیقا اینطوری نوشت)

بعد منم در جواب گفتم خیلی ممنونم ازت لطف داری ☺️

بعدش امروز دیدم منو از اینستا ریمو و انفالو کرده اصلا خشکم زد نکیدونم چرا اینجوری کرد 

خوشم میومد ازش .. دلم میخواد پیام بدم بگم چیزی شده اینکارو کردی 

بنظرتون پیام بدم ؟ بنظرتون چرا اینکارو کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با یکی دیگ اوکی شده تو نیمکت ذخیره هاش بودی دیگ انفالوت کرده

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
شاید با یکی دیگ اوکی شده تو نیمکت ذخیره هاش بودی دیگ انفالوت کرده

کلا دختر نداشت پیجش دوتا اینا هر ار گاهی که چک میکرد مثلا دختر جدید اضافه میشد فالوراش بعد دوروز بعدش ریمو میزد دختره رو 

بعد من سه ماه بود تو پیجش بودم 

حالت بنظرتون فکر کنین از یکی ۲۰ روزه بی خبرین

دو روز قبب بهتون تو واتس اپ زنگ زده باشه

منم براش ویس فرستادم ببخشید ندیدم فلان

عوضی سین کرد هیچی نگفت

ما اول رفیق بودیم بعد جدیش کرد خاستگاری

یعنی چی این رفتاراش

من حسم میگه با یکی مچ شده شما رو انفالو کرده 

اخه تو دوروز ؟؟ 

بعد یه مورد رو هم بگم این یسری دختر که به پیجش اضافه میشد بعد دوروز ریمو میزد طرف رو دلیلش رو نکیدونم 

ولی من سه ماه تو پیجش بودم