2777
2789

من اصلا نمیفهم همچین پدر مادر هایی که کوچک ترین خواسته ها بچه هاشون نمیتونن براورده کنند به چه علت بچه میارن؟!

اخه ۶ میلیون پولیه که دل دخترشو شکسته و بهش بی ادبی کرده

جامعه ما اکثریت پدر و مادر ها بیمار روانی هستند که دارن به بچه ها و اطرافیان شون هم اسیب میزنند .

کاش همچین آدم هایی قدرت فرزنداوری نداشتند

برای اینکه جهان را جای بهتری کنی ،چه میکنی؟!🌤

از بچه فقط طرز تهیه شو بلدن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا تو این دوره زمونه که پدرامون پولو از زیر پای فیل در میارن بایدم سخت باشه براشون 

دختر خانوم خیلی ناراحت شده بره کار کنه ببینه به چه سختی پول درمیاد راحت خرجش کنه منتم نکشه والا یکم درک بد چیزی نیست 

شاید نداره ، بچه هم کاش کمی شعورش برسه و فکر جیب ننه باباشو بکنه حقوق اداره کار ۷ و پیوسته پس ۶ تومن برای بعضیا خیلیه 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بله بچه ها باید بشینن بخورن بپاشن 

پدر مادر عین خدمه دلا راست شن پول هم براشون بباره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا تو این دوره زمونه که پدرامون پولو از زیر پای فیل در میارن بایدم سخت باشه براشون  دختر خان ...

شما بچه هاتون درک کنید تو جایی که نمیتونید رفاه فراهم کنید بچه نیارید مجبورتون کردن؟

پدر من خونه و ماشین برام بعد ازدواج تهیه کرد بنامم هم زدد هنوزم هوامو داره ولی هررررگز موافق اینجور تزریق و عمل ها نیس خودمم نیستم 

یکی منو با همین قیافه ام میپسنده بپسنده نمیپسنده به درک همینم که هستم 

شاید نداره ، بچه هم کاش کمی شعورش برسه و فکر جیب ننه باباشو بکنه حقوق اداره کار ۷ و پیوسته پس ۶ تومن ...

بچه نزایید اگه پول ندارید 

این بچه با کلی احساس حقارت و فقر و کمبود بزرگ میشه

شما بچه هاتون درک کنید تو جایی که نمیتونید رفاه فراهم کنید بچه نیارید مجبورتون کردن؟

اولا من هنوز ازدواج نکردم و خودم سرکار میرم دانشجو هم هستم دوما شماها یکم سطح توقعاتتون بیارید پایین خیلیم سخته سرکار برید خودتون تا کی باید پدر مادر جور بچه رو بکشن از بچگی که نمیخورن نمیپوشن برا ماها

شما هم حق نداری جای پدر مادر بقیه اظهار نظر کنی