2821
2789
عنوان

دیر بیدار شدم . کنکور😔

570 بازدید | 19 پست

یک هفته مریض بودم ، الان اثراتش کمو بیش هست 

ولی امروز خاستدم حداقل هشت یا ۹ پاشم 

اما بیدار شدم چشام میسوخت و سر درد بودم 

دیر نیست از ۱۰ شروع کنم برا خوندن😔🚶🏻‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیروز دوستم از ۱۰ شروع کرد تا ثک دوازده ساعت خوند 

اما اگر میخوای بهانه بیاری دیگه با خودته

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خب مریضی یه چیز طبیعیه که همه تو ایام کنکور به بار رو مریض میشن و از برنامه عقب میفتن!

الان دیر هست یا نه مهم نیس مهم اینه الان شروع کنی به خوندن و با فکرای الکی و گشتن تو فضای مجازی وقتو از دست ندی!

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
2825
2823
2791
2779
2792