2777
2789

چار روز پیش سرکلاس بحث رژیمو اینا شد یکی ع بچه ها پیرهنشو زد بالا ع من درشت هیکلترو چاق تر بود ولی لامصب شکمش تخت میگف من همیشه شکممو میدم تو یمدت اینکارو کنی دلو رودت خودشو جمع میکنه مص گنه بعد ولم ک کنی خودش همونجوری تخت میمونه من ت یتیوبم چن بار دیدم انجام میدادن ولی فک نمیکردم انقد جواب بده،البته اگ کلن اضافه وزنم دارین فک کنم بازم نتیجه بده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روزه گن ساعت شنی میبندم ببینم تاثیر داره یا نه

فک کنم این جواب نده ، اینکه خودت با فشار شکمتو داخل نگه داری یه جوری که عضله هاش تحت فشار باشه (یه کم گنگ توضیح دادم😅تصویر سازی کنی میفهمی 😁)

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
من دو روزه گن ساعت شنی میبندم ببینم تاثیر داره یا نه

میگن میده تو ولی بعد ک ول میکنی برمیگرده البته خودم امتحانش نکردم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

منم لاغرم شکم دارم اصن افسردم کرده  نمیخام از اینم لاغر تر شم به خاطر شکم 😪 واقعا ینی این کا ...

ب احتمال زیاد اره هیچوقت اشتباه منو انجام نده من بخاطر شکمم تا وزن۳۳-۳۴رم رفتم ولی مص سگ پشیمون شدم یا هولاهوپ بزن یا اینو امتحان کن ،بعضی وقتام شکم نداری ولی چون بدحالت می ایستی شکمت میاد جلو نباس قوز کنی بعد شکمو ول بدی جلو، اول این جمع کردن شکمو انجام بده تا یه مدتی ک عادتت بشه اگ جواب نداد حلقه بزن ولی طبیعتن باس جواب بده چون خیلیارو دیدم انجام دادن