2777
2789
عنوان

تاپیک انگیزشی و رقابتی برای لاغری

1124 بازدید | 120 پست

سلام سلام به تپلوهای دوست داشتنی و مهربون

گفتم یه تاپیک انگیزشی برای لاغری بزنم تا دور هم یکم خوش بگذرونیم،اون وسط مسطا هم یکم چربی آب کنیم😁

اکثر گروه های لاغری یا خلوت و غیر فعالن یا برای لاغری دستورالعمل دارن که خب ممکنه بعضیا نتونن اون دستورالعمل رو انجام بدن!

اینجا آزاده،هر کی هر رژیمی که دلش بخواد میتونه بگیره!

ما اینجا میایم که فقط انگیزه بگیریم و تشویق بشیم برای ادامه راه!

برای همینم عضو فعال دوس دارم! عضوی که الان میاد اما تا شش ماه غیبش میزنه رو نمیخوایم،عضوی که سه خط در میون فعالیت میکنه رو نمی خوایم،عضوی که خودش حوصله رژیم نداره،روحیه بقیه رو هم خراب میکنه نمی خوایم!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ما اینجا از روشمون برای لاغری میگیم! از روشمون برای برطرف کردن استپ وزنیمون میگیم،به هم انگیزه میدیم که اشتباهاتی که توی تغذیه،خواب و تحرک داریم رو برطرف کنیم!

اگر دوست داشته باشید چالش هم برگذار میکنیم( حتما توی کامنتا بگید که با چالش برگذار کردن موافقید یا نه)

این رو هم بگید که وزنمون رو هفتگی بگیم یا هر دو هفته؟!

کسایی که مثل من عاشق کارای گروهی و تیمی هستن حتما این تاپیک بهشون انگیزه میده،اینجا در کنار رفاقت،رغابت(رقابت🙄) هم داریم!

اگر مایل باشید می تونید گذارش روزانه بدید! مثلا بگید روزتون چجوری گذشت(از نظر رعایت کردن یا نکردن رژیم و کارایی که برای لاغر شدن کردید)! شاید با خوندن گزارش همدیگه انگیزه مضاعف بگیریم!

اگر گروه به خوبی فعالیت کنه و اعضای خودش رو پیدا کنه،کم کم میتونیم بریم سراغ اصلاح سبک کلیِ زندگیمون(البته هیچ اجباری وجود نداره که همه این کارو انجام بدن).

گرم نگه داشتن تنورِ تاپیک به عهده تمام اعضای تاپیکه نه فقط استاتر! شاید من نتونستم چند روز بیام،نباید چیزی باعث بشه فعالیت گروه متوقف بشه! تاپیک رو زنده نگه دارید،اشتیاق داشته باشید!

ان شاءالله هروقت همه چیز اوکی شد و اعضا جمع شدن همه رو تگ میکنم و اعلام میکنم که رقابتمون از کی شروع میشه

الانم هرکی دوس داره کنار همدیگه برای رسیدن به هدف تلاش کنیم کامنت بذاره و اگر وزنش رو هم میدونه توی کامنتا بگه،اگرم نمی دونه تا قبل از شروع رقابت،وزنش رو اعلام کنه

بسم الله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بزار  86 و نیم هستم با عرض پوزش😂

سلام عزیزم،خیلی خوش اومدی

خواهش میکنم،منم ریا نباشه الان 101 هستم😑

منم هستم ولی اینجا نمیتونی گروه بزنی تو ایتا یا بله روبیکا ؟

سلام گلم،خوش اومدی

نیازی به گروه ساختن نیست! همین تاپیک کافیه! 

وزنا رو هم میتونی بگی؟

تو رو خدا غیر اینجا اگه میخای گروه بزنی ایتا بزارین که منم بتونم بیام😢😢

سلام گلم

گروه فقط همینجاست،هیچ جای دیگه هم نمیریم!خیالت راحت