2777
2789

من به پسرم ۲هفتس کومیداژن میدن هفته اول علائم حساسیتش برطرف شد ولی ازهفته دوم دباره شروع شد اگزما میزنه و یبوست داره

دکترش گفت سه هفته بعداگه خوب نشد دباره بیارش 

کسی بوده این مشکلو داشته باشه اخر چه شیری به بچتون دادید علائمش برطرف شد؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا عدم نحمل لاکتوز هست

تست الرژی پوستی دکتر گرفت ازش گفت حساسیت به پرتئین گاوی و گوشت مرغ و تخم مرغ داره

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
احتمالا باید اپتامیل جونیور بدی

جونیورم امتحان کردم همین که میخوره همون لحظه بالا میاره

کومیداژن میخوره خوب ولی علائمش دباره برگشته

نمیسازه به بچم بالامیاره 

احتمالا بچه ت رفلاکس آلرژیک داره بیومیل سوی بهش بده اگه زیر شیش ماهشه رقیق درستش کن واسش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
لکه قهوه ای  روی بدنش

نه فقط اگزما دونه های قرمز روی لپش تازگیا روی سینشم زده دونه 

احتمالا بچه ت رفلاکس آلرژیک داره بیومیل سوی بهش بده اگه زیر شیش ماهشه رقیق درستش کن واسش

خس خس بینی ام داره

نه فقط اگزما دونه های قرمز روی لپش تازگیا روی سینشم زده دونه 

داره پیشرفت میکنه دقیقا علائم بچه منو داره

پودر امپرازول دکتر بهش نداده؟ مارک نکسیپِد خیلی خوب بود متاسفانه دیگه تولید نمیشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
داره پیشرفت میکنه دقیقا علائم بچه منو داره پودر امپرازول دکتر بهش نداده؟ مارک نکسیپِد خیلی خوب بود ...

چرا یه بسته کامل پودر امپرازول بهش دادم ریفلاکسش ازبین رفته فقط اگزما خیلی اذیتش میکنه